Ο Eric Peterson των TESTAMENT μιλάει στο Rock Overdose

 

Ο κιθαρίστας των TESTAMENT Eric Peterson, μίλησε χθες (20 Ιουνίου 2012), με τον Ζήση Πετκανά για τα νέα της μπάντας. Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε τι είπε μεταξύ άλλων:
 
 
 
Σχετικά με το νέο βίντεο κλιπ:
"Δουλεύουμε πάνω σε ένα βίντεο ... βασικά ξεκινάμε αύριο. Είναι είναι για το κομμάτι "Native Blood". Θα το γυρίσουμε σε Ινδιάνικο χωριό. Το κομμάτι μιλάει για ανθρώπους που είχαν υποστεί καταπίεση στη ζωή. Δεν έχουμε κάνει κάποιο βίντεο εδώ και κάμποσο καιρό, έτσι είμαστε κάπως ενθουσιασμένοι για αυτό. "
 
Σχετικά με τον τραυματισμό του Paul Bostaph:
«Ο Paul Bostaph τραυματίστηκε περίπου ενάμιση χρόνο πριν και είχε εντολή από το γιατρό του να σταματήσει να παίζει για λίγο. Αυτό όμως άρχισε να παίρνει πολύ χρόνο και έπρεπε να ξεκινήσουμε το νέο δίσκο, οπότε ο Paul μας είπε να ξεκινήσουμε χωρίς αυτόν. Η ανάρρωσή του όμως συνέχισε να παίρνει πολύ χρόνο, οπότε αναγκαστήκαμε να βρούμε αντικαταστάτη για το άλμπουμ, στο πρόσωπο του Gene Hoglan, που έπαιξε μαζί μας στο "Demonic".
 
Σχετικά με τις διαφορετικές εκδόσεις του νέου άλμπουμ:
"Σχεδιάζουμε να έχουμε μια ειδική έκδοση για το νέο άλμπουμ με 3 διασκευές που κάναμε: "Animal Magnetism" των SCORPIONS, "Dragon Attack " από τους QUEEN, "Powerslave " από τους Iron Maiden,καθώς και  ένα τραγούδι σε μια extended έκδοση . Το τραγούδι ονομάζεται "Throne of Thorns". Επίσης, θα υπάρχει ένα DVD με τo πως φτιάχτηκε το νέο άλμπουμ".
 
Σύντομα ολόκληρη η συνέντευξη θα είναι διαθέσιμη.
 
 
Επιμέλεια κειμένου - μετάφραση: Nick Yngve

Comments