Ο GUS G στα φετινά βραβεία Metal Hall Of Fame!

Ο Gus G θα δώσει το παρόν στα φετινά βραβεία Metal Hall of Fame. Ο κιθαρίστας και ηγέτης των Firewind, αλλά και στο παρελθόν μέλος των Ozzy Osbourne, Arch Enemy και Dream Evil, θα εμφανιστεί επίσης στις 19 Ιανουαρίου 2020 στο Whiskey a Go Go.

 

Οι Geoff Tate, Don Dokken, Stephen Pearcy, Joe Satriani. Graham Bonnet, Chris Poland και οι Metal Church, θα εισαχθούν επίσης μαζί με το μεγάλο τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, Steve Vai στο Metal Hall of Fame. Εκλεκτοί μουσικοί από την αφρόκρεμα του hard rock και του heavy metal θα αναλάβουν να διασκεδάσουν τους παρευρισκομένους, ενώ ένα All-Star Jam και άλλες εκπλήξεις θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

 

Παρουσιαστής του Gala θα είναι η τηλεοπτική και ραδιοφωνική προσωπικότητα Eddie Trunk.

 

Ο βιρτουόζος κιθαρίστας, συνθέτης και παραγωγός Steve Vai έχει πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια δίσκους και κέρδισε 3 βραβεία Grammy. Ο Vai ταξίδεψε ανά τον κόσμο με τον Frank Zappa, τους Alcatrazz, τον David Lee Roth, τους Whitesnake και τους G3. Εμφανίστηκε στην ταινία Crossroads και εμπνεύστηκε το ίδρυμα "Make A Noise". Ο Vai είναι ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας Favorited Nations Entertainment και έχει δημιουργήσει μουσική για κινηματογραφικές ταινίες, video games και αθλητικούς οργανισμούς.


 

Comments