Ο IHSAHN μίλησε για την πιθανότητα συνεργασίας του με τους Rob Halford & Nergal

Ο εμβληματικός frontman των Emperor, Ihsahn, μίλησε στο Φινλανδικό Kaaos TV για το ότι είναι ακόμη ανοιχτός στην ιδέα μιας συνεργασίας με τον Rob Halford των Judas Priest και του Nergal των Behemoth σε ένα black metal project. Αναλυτικά είπε:

 

«Βασικά μίλησα με τον Rob σχετικά με το project, εκείνος ήταν που με πλησίασε πριν αρκετό καιρό. Νομίζω πως τον γνώρισα το 2001 περίπου. Όμως, φυσικά, όπως έχω πει σε πολλές συνεντεύξεις, το ότι επέστρεψε στους Judas Priest σε συνδυασμό με το δικό μου πρόγραμμα και τις δυο μου μπάντες, είναι δύσκολο. Όμως θα ήταν υπέροχο αν συνέβαινε κάποια στιγμή. Όταν ο Metal God σου τηλεφωνεί, δεν είναι κάτι το οποίο θα ήθελες να χάσεις!

 

Τότε ο Rob γνώρισε και τον Nergal από τους Behemoth και συζήτησε και μαζί του την πιθανότητα μιας συνεργασίας. Επειδή ο Rob είναι μεγάλος οπαδός του black metal, απλά από ένα σημείο και μετά θέλει να κάνει κάτι σχετικά με αυτό. Οπότε αν το επιτρέψει ο χρόνος και η μοίρα για να γίνει, και για παράδειγμα αν εγώ, ο Rob και ο Nergal μπορούσαμε να έρθουμε κοντά, πιστεύω πως θα ήταν φοβερό!»

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του παρακάτω.

 

 

Comments