Ο Josh Homme των QOTSA κλώτσησε φωτογράφο κατά τη διάρκεια συναυλίας!

Ο frontman των QUEENS OF THE STONE AGE, Josh Homme, κλώτσησε στο πρόσωπο τη φωτογράφο Chelsea Lauren κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του συγκροτήματος στο φεστιβάλ KROQ Acoustic Christmas, το Σάββατο.
Η Lauren δήλωσε ότι η κλωτσιά έγινε με πρόθεση, ενώ υπάρχει και σχετικό βιντεοσκοπημένο υλικό ντοκουμέντο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Ο Homme, από πλευράς του απολογήθηκε στην ίδια κάνοντας λόγο για ατύχημα.

Πάντως, οπως φαίνεται στο βίντεο, ο τραγουδιστής αρχικά προσπερνά τη φωτογράφο και επιστρέφοντας κλωτσάει την κάμερά της. Η ίδια, αν και επέστρεψε να φωτογραφίσει τους THIRTY SECONDS TO MARS και MUSE που ακολουθούσαν, τη συνέχεια της βραδυάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ δληλωσε πως σκοπεύει να απευθυνθεί στην αστυνομία έπειτα από μηνύματα συμπαράστασης που δέχθηκε.

Πιο συγκεκριμένα είπε:
«Αισθάνομαι ότι αν δεν κάνω τίποτα, θα συνεχίσει να κλωτσάει άτομα στο πρόσωπο και να μην βρίσκεται σε μπελάδες, απλώς επειδή είναι μουσικός»

Γενικά εκείνο το βράδυ ήταν ακραία περίεργο καθώς στην συνέχεια της εμφάνισής των QOTSA o Homme χρησιμοποίησε πιθανόν ένα μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο για να κόψει το μέτωπό του, συνεχίζοντας την εμφάνισή του ματωμένος. Ενώ δε δίστασε να προσβάλει λεκτικά τόσο το κοινό όσο και τους headliners της βραδιάς, MUSE.
Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο Homme έχει προβεί σε τέτοιου είδους απαράδεκτες συμπεριφορές.
Δείτε το video του συμβάντος κι ένα video που ανέβασε ο Josh Homme, με το οποίο ζητά συγνώμη...

 

Comments