Ο King Diamond δεν έπαιξε με τους Volbeat εξαιτίας του Mustaine

O Hank Shermann, κιθαρίστας των θρυλικών Mercyful Fate, ήταν ο κιθαρίστας και των Volbeat από το 2011 μέχρι το 2013. Σύμφωνα λοιπόν με τον κιθαρίστα, κατά τη διάρκεια της Gigantour το 2012, ο mainman των Megadeth Dave Mustaine, δεν επέτρεψε στους Volbeat να εμφανίσουν ως guest στη σκηνή τον King Diamond.

 

Οι Volbeat ζήτησαν από τον King Diamond να εμφανιστεί στο show του Dallas για να ερμηνεύσουν μαζί το κλασικό Come to the Sabbath”, «Όμως ο Dave Mustaine δεν ήθελε να βγει ο King στη σκηνή και να τραγουδάει σατανικούς στίχους ή κάτι τέτοιο. Έτσι, όταν ο King ήρθε στη συναυλία του είπαν πως δεν επιτρέπεται να βγει στη σκηνή από τον Mustaine για κάποιον λόγο.», λέει ο Shermann.

 

Οι Volbeat έπαιξαν το intro του κομματιού και ο King Diamond τραγουδούσε τους στίχους από το κοινό.

 

«Ήταν πολύ αστείο», συνεχίζει ο Shermann. «Δεν είμαι 100% σίγουρος για ποιον λόγο έγινε, δεν έχω κάποιο χειροπιαστό στοιχείο. Δεν ξέρω αν ο Mustaine ξαφνικά πίστεψε τόσο πολύ στο Θεό, ή δεν ξέρω τι άλλο. [Γέλια] Αλλά ήταν πολύ περίεργο γιατί πιο παλιά ήταν πολύ καλοί φίλοι… Οι Megadeth περιόδευαν με τον King Diamond τη δεκαετία του ’80.»

 

Να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Dave Mustaine συμπεριφέρεται έτσι, καθώς έχει απαιτήσει την αφαίρεση των Rotting Christ και των Dissection από συναυλίες των Megadeth.

 

Comments