Ο OZZY προσφέρει 25 χιλιάδες δολάρια σε όποιον έχει πληροφορίες για τον κλεμμένο μουσικό εξοπλισμό του Randy Rhoads!

Πριν από μερικές ημέρες, συγκεκριμένα στις 4 Δεκέμβρη 2019, έγινε μία ληστεία στη μουσική σχολή “Musonia School Of Music ” στη Καλιφόρνια, την οποία είχε ιδρύσει η μητέρα του Randy, Delores Rhoads πριν από 70 χρόνια.

Μεταξύ άλλων, οι ληστές έκλεψαν πολύτιμο εξοπλισμό που ανήκε στον θρυλικό κιθαρίστα Randy Rhoads! Την είδηση έκανε γνωστή η αδερφή του αδικοχαμένου κιθαρίστα - Kathy Rhoads-D'Argenzio σε ποστάρισμά της στο Instagram το οποίο ανέφερε τα εξής:

“Είμαι συντετριμμένη. Κάποιος έκλεψε από το Musonia ένα «κομμάτι ιστορίας». Αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει αστυνομική έρευνα, οπότε δεν θα πω τι ακριβώς κλάπηκε. Δεν βρίσκω λέξεις να εκφράσω τη θλίψη μου.”

Ανάμεσα στον εξοπλισμό που κλάπηκε περιλαμβάνονται μουσικά όργανα της Delores Rhoads και εξοπλισμός του Randy από την εποχή που ήταν στους QUIET RIOT.
Το Musonia School Of Music ιδρύθηκε το 1948 με σκοπό να προσφέρει μουσική παιδεία σε καλές τιμές. Εκεί έμαθε να παίζει κιθάρα ο Randy Rhoads. Σήμερα υπεύθυνος για τη λειτουργία του είναι ο γιος της Delores, Kelle Rhoads.

Μέχρι σήμερα, και μετά από κινητοποίηση των αρχών ευτυχώς έχουν βρεθεί αρκετά αντικείμενα από τα κλοπιμαία.  Παρόλα αυτά, ακόμα αγνοείται η πρώτη ηλεκτρική κιθάρα που έπαιξε ο Randy, μια Harmony Rocket του 1963 μαζί με μία κεφαλή Marshall, που είναι σπάνιο πρωτότυπο.

Ο Ozzy Osbourne μάλιστα σε πρόσφατο ποστάρισμά του στο facebook ανακοίνωσε πως προσφέρει αμοιβή 25.000 δολάρια για οποιαδήποτε πληροφορία που θα οδηγήσει στη σύλληψη και καταδίκη του ανθρώπου ή των ανθρώπων που έκλεψε το μουσικό εξοπλισμό του Randy Rhoads.

“ Όπως έχετε ακούσει στο “Musonia School of Music” στη Καλιφόρνια κλάπηκε μουσικός εξοπλισμός τη βραδιά του thanksgiving. Υπεύθυνη λειτουργία του Musonia ήταν η μητέρα του Randy, Delores. Μετά το θάνατό του Randy, 37 χρόνια πριν η σχολή έγινε κάτι σαν προσκύνημα για τους οπαδούς απ’ όλο τον κόσμο. Είναι το μέρος που η οικογένεια Rhoads άνοιξε τη καρδιά της και μοιράστηκε τη ζωή του Randy. Όπως μπορείτε να καταλάβετε τα αντικείμενα που κλάπηκαν, συμπεριλαμβανομένης και της πρώτης κιθάρας του Randy είναι αναντικατάστατα για την οικογένεια Rhoads. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για ότι συνέβη οπότε προσφέρω 25.000 δολάρια για τυχόν πληροφορίες που θα οδηγήσουν σε σύλληψη και την καταδίκη και / ή επιστροφή όλων των κλεμμένων αντικειμένων.”
Αυτή η αμοιβή, συνεχίζει να ισχύει, μέχρι να βρεθούν και τα τελευταία αντικείμενα.

Comments