Ο OZZY σε κλινική σεξουαλικής αποτοξίνωσης κατ’ εντολή της Sharon!

Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται η βρετανική Sunday Express μέσω και του Radar Online.

 

Θυμίζουμε ότι η Sharon πριν μία εβδομάδα αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο, καθώς ισχυρίζεται ότι ο Ozzy την απάτησε με μία κομμώτρια διασημοτήτων.
Η είδηση αναφέρει ότι τραγουδιστής φιλοξενείται ήδη στις εγκαταστάσεις του Pine Grove στο Hattiesburg (Mississippi). Το συγκεκριμένο κέντρο είχε επισκεφθεί στο παρελθόν και ο επαγγελματίας παίκτης του golf Tiger Woods.
To Seven on Your Side αποπειράθηκε να επικοινωνήσει με το Pine Grove, για να διαπιστώσει αν ο Ozzy έχει ενταχθεί στο σχετικό πρόγραμμα "Ευγνωμοσύνη" (Gratitude), για να πάρει την απάντηση: "Για λόγους προστασίας του προσωπικού απορρήτου δεν μπορούμε ούτε να επιβεβαιώσουμε ούτε να διαψεύσουμε την είδηση."

 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα (Gratitude), είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να βοηθάει άτομα που βιώνουν προβλήματα σεξουαλικής εξάρτησης, σεξουαλικής ανορεξίας, σεξουαλικών ψυχολογικών τραυμάτων και γενικά σχετικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε μία σχέση.

 

Η 63 ετών σήμερα Sharon, είχε επιβεβαιώσει τις φήμες του χωρισμού στην εκπομπή The Talk της 10ης Μαΐου. Αρχικά ισχυρίστηκε ότι τον έδιωξε από το σπίτι τους, αλλά τελικά φαίνεται ότι υποχώρησε κάπως στην στάση της και τον ξαναδέχτηκε πίσω.
Όπως τόνισε: "Νομίζω ότι έπραξα σωστά. Ειλικρινά, αυτήν την στιγμή είμαι σε ένα σημείο που δεν ξέρω τι θα πράξω από εδώ κι εμπρός. Θέλω κάποιον χρόνο να σκεφτώ και να πάρω τις ανάλογες αποφάσεις."
Τόνισε επίσης, ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για οριστικά διαζύγιο, επισημαίνοντας πάντως ότι συνεχίζει να αγαπάει τον Ozzy για όσα έχουν περάσει, αλλά και για χάρη των παιδιών τους.
Πάντως, ούτε ο ίδιος ο Ozzy ξεκαθάρισε τα πράγματα. Στην συνέντευξη τύπου στα πλαίσια της συνένωσης των festivals Ozzfest και Knotfest, αρκέστηκε να δηλώσει για την Sharon "Είναι μία ξεχωριστή γυναίκα αφού μπορεί και με ανέχεται." Δείτε και το σχετικό video παρακάτω:

 

 

Για το Rock Overdose

Απόδοση : Σκαρλάτος Γιώργος

Comments