Ο PHIL CAMPBELL αναβάλλει την κυκλοφορία του βιβλίου του λόγω φόρτου εργασίας, αλλά υπόσχεται θεότρελες ιστορίες όταν αυτό κυκλοφορήσει!

Ο κιθαρίστας των MOTÖRHEADPhil Campbell σε συνέντευξή του ανέφερε πως θα αναβάλλει τα σχέδιά του για την έκδοση του αυτοβιογραφικού του βιβλίου, ελπίζοντας να μπορέσει να ασχοληθεί ξανά μόλις ολοκληρώσει την πολυαναμενόμενη solo album δουλειά του.

Ο Campbell πρόσφατα κυκλοφόρησε το debut LP της μπάντας του PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS , η οποία αποτελείται από τον ίδιο, τους τρεις γιους του Todd, Dane και Tyla, και τον τραγουδιστή Neil Starr. Τίτλος του δίσκου "The Age Of Absurdity", ο οποίος περιλαμβάνει 11 τραγούδια και ένα bonus track και κυκλοφορεί στις 26 Ιανουαρίου από τη Nuclear Blast.

 

Σχετικά με την απόφαση αναβολής ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

"Ξεκίνησα τη διαδικασία έκδοσης του βιβλίου μου πριν έξι μήνες, αλλά την ακύρωσα καθώς είχα πάρα πολλά ανοιχτά project πάνω στα οποία δούλευα παράλληλα. Η αλήθεια είναι πως πανικοβλήθηκα και αποφάσισα να σταματήσω καθώς δεν ένιωθα έτοιμος αυτή τη στιγμή για κάτι τέτοιο.Ουσιαστικά το concept του βιβλίου δεν είναι ακριβώς μια ακόμη αυτοβιογραφία, αλλά μια συλλογή ιστοριών του δρόμου - από την πορεία μου ως μουσικός μέχρι σήμερα. Αναρωτιόμουν κιόλας αν οι αναγνώστες του θα πιστέψουν πως πρόκειται για πραγματικές ιστορίες ή για επιστημονική φαντασία... καθώς μερικά από όσα μου έχουν συμβεί είναι θεότρελα!"

 

Οι PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS εμφανίστηκαν πρώτη φορά στη χώρα μας το περασμένο καλοκαίρι στο Chania Rock Festival ενώ πρόκειται να εμφανιστούν ξανά, αυτή τη φορά σε Αθήνα, Θεσ/νικη αλλά και Ιωάννινα τέλη Αυγούστου:

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 στο Gagarin 205 Live Music Space - Αθήνα

Πέμπτη 30, Αυγούστου 2018 στο Stage στα Γιάννενα

Παρασκευή 31, Αυγούστου στο Street Mode Festival στη Θεσ/νικη

 

Comments