Ο Roger Daltrey αποκάλεσε karaoke τους AC/DC με τον Axl Rose

Ο Roger Daltrey μίλησε επικριτικά για τους AC/DC, ύστερα από την αντικατάσταση του Brian Johnson για τις επόμενες συναυλίες τους με τον Axl Rose. Στην επίμαχη συνέντευξη μάλιστα, ο θρυλικός τραγουδιστής των Τhe Who χαρακτήρισε τα εναπομείναντα show “karaoke”.

Μιλώντας στο London Free Press ο Daltrey αρχικά αναφέρθηκε στην απότομη αλλαγή του Johnson, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι δε θα βρίσκεται άλλο στο tour εξαιτίας προβλήματος με την ακοή του, που μπορεί να οδηγήσει σε ολική κώφωση: ”Αλήθεια νιώθω άσχημα για τον Brian” είπε ο Daltrey.

”Πρέπει να του ραγίζει τη καρδιά μετά από τόσα χρόνια που υπηρέτησε το συγκρότημα να τελειώνει τη καριέρα του με αυτό τον τρόπο. Σκέφτηκα οτι η δήλωση τους στον τύπο και απέναντι στον Brian ήταν αρκετά απότομη. Τον συμπονώ. Αυτό πρέπει να πόνεσε”

Η αρχική ανακοίνωση των AC/DC ότι ο Rose θα ήταν ο αντικαταστάτης, δόθηκε στη δημοσιότητα μερικές ώρες πριν τη συναυλία των Guns N' Roses στο Coachella, όπου μάλιστα έκανε εμφάνιση-έκπληξη ο Angus Young κι απλά ευχαριστούσε τον Johnson για όσα προσέφερε. Οι fans ηταν ταραγμένοι στην ιδέα οτι ο Johnson αποσύρεται λόγω του προβλήματος ακοής του, όμως τους διαβεβαίωσε ότι αυτό δεν είναι το τέλος της καριέρας του.

"Έχω μιλήσει με τον Brian. Κατάφερε πολλά πράγματα που ήθελε να κάνει στη ζωή του", πρόσθεσε ο Daltrey.

"Νομίζω ότι στους AC/DC θα λείψει ο Brian πολύ περισσότερο από ότι οι AC / DC θα λείψουν στον Brian. Ορίστε το είπα! Τι περιμένετε από Αυστραλούς; Και είναι ένα τόσο αγαπητό άτομο , Brian, σε ξέρω για 40 περίπου χρόνια, θέλουμε περισσότερα."

Όσο για την επιλογή Axl, μην περιμένετε να δείτε τον Daltrey σε καμιά από τις εναπομείναντες συναυλίες: ”Τι να παώ να δω; Karaoke με τον Axl Rose; Έλεος!”.


 

Comments