Πέθανε ο Geordie Walker των KILLING JOKE

Ο Geordie Walker, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των θρυλικών Killing Joke, πέθανε πριν από λίγες ώρες στην Πράγα, σε ηλικία 64 ετών.

 

Ο θάνατος του επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο από το ίδιο το συγκρότημα:

 

"Με μεγάλη θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι στις 6:30 π.μ. στις 26 Νοεμβρίου 2023 στην Πράγα, ο θρυλικός κιθαρίστας των Killing Joke, Kevin “Geordie” Walker, πέθανε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, περικυκλωμένος από την οικογένειά του. Είμαστε συντετριμμένοι. Αναπαύσου Εν Ειρήνη αδερφέ".

 

Το γεγονός είχε γίνει γνωστό νωρίτερα με αναρτήσεις στα social media τόσο από τον πρώην ντράμερ του σχήματος Martin Atkins, όσο και από τον στενό φίλο του Walker, Luca Signorelli, που έγραψε τα παρακάτω:

 

"Σήμερα το πρωί μου τηλεφώνησαν, λέγοντάς μου ότι ο Kevin 'Geordie' Walker είχε πεθάνει πριν από λίγες ώρες στην Πράγα, μετά από ένα τεράστιο εγκεφαλικό την περασμένη Παρασκευή... Δεν θυμάμαι ούτε μια στιγμή που ο Geordie ήταν τριγύρω να ήταν άβολη ή βαρετή. Ο Geordie είχε τη φήμη του ότι ήταν σκληρός και μερικές φορές σκληρός με τους ανθρώπους που προσπαθούσαν να τον πλησιάσουν, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν ήθελε να χάνει το χρόνο του με άτομα που δεν του άρεσαν. Και το "μου αρέσει" ή "δεν μου αρέσει" ήταν για τον Geordie εντελώς θέμα ενστίκτου".


 

Comments