Παραλίγο σύλληψη μελών Death Metal μπάντας επειδή φορούσαν metal μπλούζες.

Τα μέλη της Death Metal μπάντας Torn The F*ck Apart από το Κάνσας, ειδοποιήθηκαν από περιπολικό της αστυνομίας να παραμείνουν στις θέσεις τους, πριν από λίγες μέρες, ενώ απλώς κάθονταν μέσα στο βαν τους, στο Σικάγο, στο χώρο στάθμευσης Walmart.

 

Η αστυνομία βρέθηκε εκεί ύστερα από πολλαπλές τηλεφωνικές κλήσεις πως «στη περιοχή έχει σταθμεύσει ένα σκούρο βαν και μέσα βρίσκονται κάποιες ‘ύποπτες φάτσες’».

 

 

Όπως είπε η μπάντα αργότερα

 

«Το πρωί σταματήσαμε στη πίσω μεριά του χώρου στάθμευσης Walmart  στο Forest park για να ξεπιαστούμε και να πάρουμε κάποια πράγματα, ύστερα από μιας μέρας ρεπό από τη περιοδεία μας, αφού θα παίζαμε σε λίγες μέρες στο Chicago Domination Fest.

 

Ήμασταν εκεί καμιά ώρα καθώς ο ντράμερ μας ήταν σε ένα μαγαζί και ψώνιζε κάποια πράγματα, και περίπου δεκαπέντε λεπτά αφού είχε μπει στο κατάστημα ακούσαμε να μας καλούν από μεγάφωνο ακριβώς από πίσω μας και παρατηρήσαμε ένα περιπολικό στη πίσω μεριά του βαν μας. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο άλλα τρία περιπολικά ήρθαν και μας περικύκλωσαν.

 

Ύστερα από μερικά λεπτά ερωτήσεων από τους αστυφύλακες και απαντήσεων δικών μας, αυτοί μας είπαν πως ήρθαν εκεί λόγω πολλαπλών τηλεφωνικών κλήσεων στο τμήμα για «ένα βαν με κάποιες ύποπτες φάτσες μέσα».

 

 

 

Αφού ελέγχθηκαν οι ταυτότητές μας οι αστυφύλακες κατάλαβαν πως τίποτα ύποπτο δεν είχε συμβεί.

 

Οι αστυφύλακες ήταν πολύ επαγγελματίες και μας σεβάστηκαν αφού κατάλαβαν πως δεν είμαστε απειλή για κανέναν, και έβγαλαν και μερικές φωτογραφίες μαζί μας κάνοντας στα ψέματα πως μας συλλαμβάνουν. Μάλιστα το προχώρησαν και μας είπαν να πούμε ψέματα στον ντράμερ μας  μόλις θα γυρνούσε από τα ψώνια του πως μας είχαν συλλάβει όλους.

 

Δεν κατηγορούμε τους αστυφύλακες για το συμβάν, έκαναν τη δουλειά τους. Εκνευριζόμαστε όμως διότι κάποιοι μας ‘στιγμάτισαν’ επειδή ήμασταν ντυμένοι σαν Metalheads. Αυτό ήταν κάτι το οποίο δεν το είχαμε ξανασυναντήσει και η ζωή συνεχίζεται.

 

Τώρα ετοιμαζόμαστε για το τελευταίο μας show στο Chicago Domanation Fest».

 

 

 

Comments