Προμηθευτείτε εισητήρια για το live tων DevilDriver & κερδίστε ένα DVD EMPEROR!

Απο τωρα μπορειτε να προμηθευεστε τα εισιτηρια σας online για τη συναυλια των DevilDriver απο το Darkside Store.
Επισκεφτήτε την ιστοσελιδα μας και προλαβετε τα 30 tickets και επειδη ειναι η πρωτη μας συνεργασια με την εταιρια διοργανωσης GCA Concerts με καθε αγορα εισιτηριου αυτοματως εχετε την ευκαιρια να κερδισετε το DVD των Βασιλειαδων του Black Metal Emperor!!!
Δείτε το δωράκι στην αριστερή φωτογραφία!!!

Tα εισιτηρια μπορειτε να τα βρειτε εδω
http://www.darkside-store.com/?page_id=544

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ LIVE:

Η GCA Live Productions με χαρά παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ζωντανά τους Αμερικάνους Devildriver.
To συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2002 και περιλαμβάνει πλέον τους Dez Fafara (φωνητικά), Jeff Kendrick (κιθάρα), John Boecklin (τύμπανα), Mike Spreitzer (κιθάρα) και τον session μπασίστα Aaron ""Bubble"" Patrick. Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο (""Devildriver"") το 2003 και από τότε συνεπέστατοι στο ραντεβού τους με την ποιότητα, προσφέρουν κάθε 2 χρόνια και νέο δίσκο, με τα ""The Fury Of Our Maker"s Hand"" (2005), ""The Last Kind Words"" (2007), ""Pray For Villains"" (2009), και ""Beast"" (2011), συν το ΕΡ ""Head On To The Heartache"" (2008), να έχουν εκτοξεύσει τη δημοτικότητά τους σε βαθμό να θεωρούνται ένα απο τα σημαντικότερα συγκροτήματα τα τελευταία 10 χρόνια. Γνωστοί για τις κορυφαίες επιδόσεις τους επί σκηνής, έρχονται στην Ελλάδα για την προώθηση του ""Beast"" και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα κάνουν το κοινό να θυμάται την εμφάνισή τους για πάντα.
Στις 2 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα, θα λάβει χώρα στο Gagarin 205 η πρώτη (κι ελπίζουμε όχι η τελευταία) επίσκεψη των Καλιφορνέζων και αναμένεται άκρως ""καυτή"", όχι μόνο λόγω της ζέστης που θα υπάρχει εκείνο τον καιρό. Support groups θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ticket Prices : 25 Presales/27 Entrance

Comments