Σεμινάριο Ηλεκτρικής Κιθάρας από τον Στυλιανό (Enemy Of Reality)

 

Σεμινάριο Ηλεκτρικής Κιθάρας από το Στυλιανό (Enemy Of Reality)

Απευθύνεται πρωτίστως σε κιθαρίστες όλων των επιπέδων, αλλά και εν γένει μουσικούς που ενδιαφέρονται για τη μουσική δημιουργία και συστηματική καλύτερη γνώση του οργάνου τους και της μουσικής τέχνης.

Η θεματολογία του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει:

Α. Ανάλυση της τεχνικής του Legato σε βήματα, εντοπισμό "τυφλών σημείων" και ενδυνάμωση, και μοτίβα και στρατηγική για άμεση χρήση σε αυτοσχεδιασμό (Rock, Metal, Shred, Fusion)

Β. Ανάλυση της τεχνικής του Sweep/ Economy Picking για χρήση σε triads, arpeggios, πεντατονικές & κλίμακες, εντοπισμός "τυφλών σημείων", καθαρισμός με συμμετοχή των 2 χεριών (muting - damping) και ενδυνάμωσή τους, καθώς και patterns προς μελέτη για άμεση χρήση.

Γ. Σύντομη ανάλυση των απαραίτητων θεματικών προς μελέτη για το σύγχρονο κιθαρίστα-αυτοσχεδιαστή. (Χαρτογράφηση της ταστιέρας με νότες, διαστήματα, θεωρία στην πράξη, Closed & Open Triads, Embellishments & καθυστερήσεις, Μελέτη σε κύκλους, Voice Leading,)

Σε όλα τα παραπάνω, το σεμινάριο θα έχει διαδραστική μορφή και στο τέλος κάθε θεματικής παρουσίασης θα απαντώνται ερωτήσεις του κοινού.

•ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ Η ΥΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ & ΑΣΚΗΣΕΙΣ.

•ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΤΕΧΝΗΣ ΦΑΚΑΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.

Ο Στυλιανός είναι δάσκαλος, συνθέτης & κιθαριστής στo symphonic metal συγκρότημα Enemy Of Reality, έχει κυκλοφορήσει μαζί τους δύο albums που έχουν εισπράξει τις θετικότερες κριτικές για τον ήχο και τη δυναμική συναυλιακή τους παρουσία. Έχει στο ενεργητικό του συναυλίες σε Ελλάδα, Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Φινλανδία, Σουηδία, Μάλτα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Εσθονία, Λεττονία ανοίγοντας, περιοδεύοντας ή συμμετέχοντας σε φεστιβάλ με ονόματα όπως Annihilator, Rage, Therion, Epica, Anathema, Saturnus, Tarja, SepticFlesh, Uli John Roth, Gus G, Michael Angelo Batio, Αrch Enemy, Lacuna Coil κ.ά. Εν μέσω μαθημάτων, σύνθεσης, συναυλιών, και συνεχούς προσωπικής έρευνας και μελέτης στη μουσική και ειδικότερα στην κιθάρα, συχνά ανεβάζει διδακτικό υλικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και κάνει διασκευές & ερμηνείες σε ξένο ρεπερτόριο καθώς και δικά του κομμάτια και αυτοσχεδιασμούς.

Πότε: Την Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρα 19.00
Πού: Στο Ωδείο Τέχνης Γ. Φακανά (Ποσειδώνος 3, Παραλία Ν. Φαλήρου-Μοσχάτου)

Είσοδος: 10 ευρώ

(Προαγορά και δήλωση συμμετοχής ώστε να τυπωθεί η προσωποιημένη βεβαίωση παρακολούθησης)

Eπικοινωνία/ Κρατήσεις για θέση

Τηλέφωνο: 210 4813605, 210 4819355, 210 4839112

Ε-mail: [email protected]

Event: https://www.facebook.com/events/416571892500622/

Comments