Στην εντατική εισήχθη ο OZZY OSBOURNE

Τα νέα για την υγεία του αγαπημένου frontman δεν είναι καλά...

Ο Ozzy Osbourne συνεχίζει να ταλαιπωρείται από προβλήματα υγείας, καθώς εισήχθη εσπευσμένα στην εντατική κλινικής, καθώς η βρογχίτιδα μετατράπηκε σε πνευμονία.

Ο Βρετανός θρύλος της metal αντιμετώπιζε εδώ και 10 περίπου ημέρες προβλήματα με μια ίωση, που έγινε βρογχίτιδα. Η υγεία του Ozzy όχι απλά δεν παρουσίασε βελτίωση αλλά χειροτέρεψε τόσο, ώστε οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν πως θα ήταν η καλύτερη λύση να μπει στην εντατική.

Το θέμα έφερε στην δημοσιότητα η Daily Mirror, με το ρεπορτάζ να σημειώνει πως η ζωή του δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο, ωστόσο στα 70 του, πλέον, χρόνια, ο οργανισμός του Osbourne δεν έχει τις ίδιες αντοχές.

Πριν από λίγες ημέρες ο γιος του, Jack, είχε καθησυχάσει τους fans του θρυλικού frontman των Black Sabbath, πως η υγεία του πατέρα του είναι καλή ωστόσο τον ταλαιπωρεί μια βρογχίτιδα. Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, αναβλήθηκαν και εμφανίσεις του Ozzy.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι καταχρήσεις ετών με αλκοόλ και ναρκωτικά έφεραν αρκετές φορές τον Ozzy κοντά στον θάνατο ωστόσο αποδείχτηκε πως είναι πολύ... σκληρό καρύδι!

 

Πηγή

Comments