ΤΑΜΤΑ: Φωτογραφήθηκε με t-shirt METALLICA!

Βρέθηκε φωτογραφία της Τάμτα με t-shirt Metallica και έρχεται το αιώνιο ερώτημα, "κατά πόσο οι καλλιτέχνες που μουσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη μέταλ σκηνή γνωρίζουν τις μπλούζες τις οποίες φοράνε".

 

 

Με πρόσφατο παράδειγμα τις δηλώσεις του Alex Skolnick των Testament όταν είδε το διάσημο ράπερ Kanye West να φοράει μπλούζα του συγκροτήματος και το κατά πόσο τους γνώριζε, να πούμε ότι δεν είναι και πολύ απίθανο να γνωρίζουν όντως οι καλλιτέχνες τα μεγάλα αυτά συγκροτήματα. Από την άλλη το μουσικό τους υπόβαθρο δε βοηθάει και πολύ στο να έχουμε καλή πίστη.Ποιός θα ξεχάσει τη Μαρία Μπακοδήμου να φοράει μπλούζα Metallica με στρασάκια στην Eurovision για παράδειγμα;

 

 

Κανεις τους δε μπορεί να μας πείσει αν και κατά πόσο είναι γνώστης, αλλά από την άλλη σίγουρα κάποιοι καλλιτέχνες στη χώρα μας άκουγαν πολύ πριν από μας αυτά τα συγκροτήματα και θα μπορούσαν άνετα κι αυτοί να αμφισβητήσουν τη δική μας γνώση.

 

 

Γι'αυτό, ας κοιτάμε ο καθένας το τι ακούμε και μας αρέσει, κι ας μη δίνουμε πολύ σημασία για το αν και τι και κατά πόσο ακούγεται από το εκάστοτε άτομο.

 

Η καλή μουσική είναι εκεί έξω για όλους!

 

 

Για το Rock Overdose,
Δημήτρης Αλόρας

 

Comments