Τα σχέδια των μεγάλων εταιρειών διοργάνωσης για το μέλλον των συναυλιών!

 

 

Σε άρθρο της Wall Street Journal γίνεται λόγος για τα σχέδια των μεγαλύτερων εταιρειών διοργάνωσης συναυλιών και promoters στις ΗΠΑ, για τις συναυλίες  στην επί κορονοϊό εποχή.

 

Τα σχέδιά τους επισημαίνουν πως η εποχή του κορονοϊού, θα οδηγήσει σε πρακτικές παρόμοιες με την εποχή μετά την 11η Σεπτεμβρίου, όταν και άλλαζαν για πάντα οι συνθήκες από πλευράς ζητημάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια!

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας Live Nation δήλωσε: " Ελπίζουμε ότι θα έχουμε μια μεγάλη καλοκαιρινή σεζόν το 2021».

Τί  μπορούν λοιπόν να περιμένουν οι μουσικόφιλοι όταν επιστρέψουν οι συναυλίες;

Σίγουρα έχουμε να κάνουμε με μέτρα "κοινωνικής απόστασιοποίησης", δηλ. μεγαλύτεροι χώροι, λιγότεροι θεατές, αποστάσεις, μάσκες και αντισηπτικά ... τα οποία θα περιλαμβάνονται ανάμεσα στους νέους όρους ενώ ήδη έχουν αρχίσει δειλά δειλά να γίνονται πραγματικότητα.

Κάποιοι πράκτορες προτείνουν ο καλλιτέχνης να δίνει πολλές παραστάσεις μες στη μέρα, αντί για ένα μεγάλο show, δεδομένου ότι θα είναι δύσκολο για τους καλλιτέχνες να περιοδεύσουν σε ορισμένα κράτη που βρίσκονται ακόμη σε καραντίνα, και υπάρχει δυνατότητα να γίνονται περισσότερες εμφανίσεις σε συγκεκριμένους χώρους, πιθανότερο σε υπαίθριους χώρους που είναι πιο εύκολο να είναι οι πρώτοι που θα ανοίξουν για τέτοιου είδους events.

 

Comments