Τα 8 μουσικά κομμάτια που μισούν περισσότερο οι πωλητές μουσικών οργάνων!

Για τον  καθένα που ασχολείται με την μουσική, το κατάστημα πώλησης μουσικών οργάνων αποτελεί ένα είδος ναού, αλλά για κάποιους είναι κυριολεκτικά ναός. Όλοι οι μουσικοί ή επίδοξοι ακόμα μουσικοί έχουν επισκεφτεί αρκετά τέτοια. Αλλά ένα ιδιαίτερο μέρος αποτελεί το τμήμα με τις ηλεκτρικές κιθάρες, θα λέγαμε ένα ιερό, ειδικά για τους οπαδούς της Rock/Metal. Έτσι όταν κάποιος αποφασίζει να αποκτήσει την μουσική του «ερωμένη» είτε από ακουστική να περάσει σε ηλεκτρική, ακόμα και χωρίς να θέλει να αγοράσει κάποια, πρέπει να την δοκιμάσει.

 

 

Μετά την είσοδο όμως αρχίζουν οι δοκιμασίες ενός επίδοξου κιθαρίστα. Από τη σύγχυση εξαιτίας της ποσότητας των οργάνων ως και την ξαφνική ξινίλα του πωλητή,  μόλις αρχίζει να παίζει τις πρώτες νότες ενός κομματιού στο οποίο εξασκήθηκε. Βέβαια αυτό δεν εξαρτάται από την ικανότητα παιξίματος ή κάποιο άδικο βασανισμό ώτων ή χορδών. Απλά το κομμάτι που επέλεξες να παίξεις… το έχει ακούσει άλλες 30 φορές την ίδια μέρα και ας μην μεσημέριασε ακόμα. Φυσικά, πάντα διαλέγει κάποιος, για να δοκιμάσει μια κιθάρα, κάποιο χιλιοπαιγμένο riff. Αλλά μάλλον υπάρχει κάποιο μοτίβο σχετικά με την επιλογή αυτή και κάποια τραγούδια παίζονται συχνότερα.

 

 

Ο Tyler Larson μας έχει συνηθίσει σε πολλές απομυθοποιήσεις μέσα από την προσωπική του σελίδα  Music is Win. Έτσι ετοίμασε και ένα video με τα 8 πιο παιγμένα μουσικά κομμάτια στην δοκιμή μιας κιθάρας. Η εγκυρότητα του σίγουρα μπορεί να αμφισβητηθεί, μιας που δεν πρόκειται για κάποιο επίσημο… chart. Αλλά μια δόση της αλήθειας όλο και θα υπάρχει, ενώ παράλληλα μπορεί να θυμίσει και στον καθένα ποια μουσική διάλεξε ο ίδιος για να δοκιμάσει την κιθάρα του. Τις περισσότερες φορές όμως, το riff που παίζει κάποιος δεν το αναγνωρίζει ούτε αυτός που το δημιούργησε!

 

 

 

https://www.facebook.com/musiciswin/videos/1271369072896169/

 

 

 

Comments