Τον Αύγουστο τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος στη μνήμη του LEMMY

Ο Ian FraserLemmyKilmister, μπασίστας και τραγουδιστής των Motörhead, απεβίωσε στο σπίτι του στο Los Angeles στις 28 Δεκεμβρίου 2015, λίγες μέρες μετά τα 70α του γενέθλια.

 

Μια επιμνημόσυνη δέηση γι’ αυτόν πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2016 στο διάσημο στέκι του στο Δυτικό Hollywood, το The Rainbow Bar & Grill, και επεκτάθηκε σ’ όλο το Sunset Strip. Σύμφωνα με το Bravewords, ήδη γίνονταν συζητήσεις για την έγερση ενός αγάλματος προς τιμήν του Lemmy και μια καμπάνια είχε ήδη ξεκινήσει για την χρηματοδότηση και υλοποίηση του σχεδίου.

 

Οι οπαδοί είναι ευπρόσδεκτοι να συγκεντρωθούν στο The Rainbow Bar & Grill στις 24 Αυγούστου, στις 19:00, για τα αποκαλυπτήρια του μνημείου προς τιμήν του πολυαγαπημένου φίλου και μέντορα Lemmy Kilmister. Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό.

 

Ο καλλιτέχνης με έδρα το LA, και θαμώνας του The Rainbow Bar & Grill, Travis Moore, επιλέχθηκε για να δημιουργήσει μια ρεαλιστική απεικόνιση του Lemmy. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα μπρούντζινο άγαλμα πραγματικού μεγέθους, ύψους περίπου δύο μέτρων, που θα στεγαστεί στο The Rainbow Bar & Grill, σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο και αυτή την περίοδο βρίσκεται υπό κατασκευή, σύμφωνα με το California Rock News.

 

 

Για το Rock Overdose,

Γκουτσίδης Στέργιος

 

lemmy-memorial-statue

 

 

Comments