Τους μεθυσμένους οδηγούς που θα συλλαμβάνει η Καναδική αστυνομία,θα τους επιβάλλει να ακούν Nickelback ως τιμωρία!

 Σύμφωνα με το CBC News η αστυνομία του Καναδά εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκτός από τα γνωστά πρόστιμα σε οδηγούς που συλλαμβάνονται μεθυσμένοι, θα ισχύει και άλλο ένα το οποίο αδιαμφισβήτητα είναι κάπως περίεργο!

Η αστυνομική υπηρεσία του Kensington ανέβασε μια φωτογραφία με το album των Nickelback “Silver Side Up”, γράφοντας από κάτω ένα μήνυμα προς τους ασυμόρφωτους οδηγούς.

Οι μέρες των διακοπών πλησιάζουν και αυτό σημαίνει περισσότερα πάρτυ και αλκοόλ, κανονίστε τις εξόδους σας με υπευθυνότητα, αυτός που θα οδηγεί να μην καταναλώσει αλκοόλ, επίσης να έχετε το τηλεφωνικό νούμερο της εταιρίας ταξί, για παν ενδεχόμενο.

Η αστυνομική υπηρεσία του Kensington θα περιπολεί και θα ψάχνει τους παραβάτες και όταν τους πιάσουμε μεθυσμένους εκτός από τα γνωστά πρόστιμα θα υπάρχει και ένα επιπλέον. Κατά την μεταφορά των παραβατών στο αστυνομικό τμήμα θα τους επιβάλλουμε να ακούν το album των Nickelback “Silver Side Up”.

Αν δε θέλετε να υποστείτε αυτό το μαρτύριο, μη παρανομήσετε!

Ο τραγουδιστής των Nickelback Chad Kroeger, δήλωσε πως ποτέ η μπάντα δεν ήταν ευνοούμενη των κριτικών και το έχει αποδεχτεί. Βέβαια αυτό δεν τον πτοεί να συνεχίσει την δουλειά του ως μουσικός, αδιαφορώντας για τα σχόλια και τις άσχημες κριτικές.

 

Comments