Το Ελληνικό “Headbangers Ball” συνεχίζει δίχως παρουσιαστές!!!

Πριν από λίγες ώρες ο ένας εκ των δύο παρουσιαστών του Ελληνικού "Headbangers Ball", που προβάλεται μέσα από το MTV, Ορφέας Σπηλιωτόπουλος εξέδωσε τη παρακάτω ανακοίνωση...

"Είναι πλέον επίσημο. Το Ελληνικό “Headbangers Ball” πρόκειται να συνεχίσει δίχως παρουσιαστές, κάτι το οποίο σημαίνει πως η απίστευτα όμορφη διαδρομή/εμπειρία για την Βανέσα κι εμένα μόλις έλαβε τέλος. Δε θα μπω σε αναλύσεις συναισθημάτων κλπ καθότι το είχα κάνει αυτό τον περασμένο Μάη (check my notes) όταν είχε μικρύνει απότομα και αναπάντεχα η τηλεοπτική σαιζόν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά το MTV και το ROCK HARD για την ευκαιρία και τις όμορφες στιγμές που έζησα μέσα από αυτήν.

Τις 2 τηλεοπτικές σαιζόν που παρουσίασα το “Headbangers Ball” μαζί με την Βανέσα έκανα πολλούς φίλους & φίλες μέσα από την εκπομπή, συνειδητοποίησα & έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου αλλά και για την τηλεόραση γενικότερα, μιας που μέχρι να γίνω παρουσιαστής της εκπομπής η γνώμη μου ήταν αρκετά επιφανειακή σε σχέση με τώρα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην εκπομπή και ελπίζω να μην σταματήσει ποτέ να βγαίνει στον αέρα, έστω και αν είναι μια εκπομπή απλά με βίντεο. Φυσικά και εύχομαι μια ημέρα να αποκτήσει ξανά παρουσιαστές, άτομα που να την αγαπήσουν και να την επιμεληθούν σωστά και να μοιραστούν πάλι κάτι όμορφο με τον υπόλοιπο κόσμο.

Σας ευχαριστώ όλους & όλες πολύ για τα καλά σας λόγια, την στήριξη σας καθόλη την διαδρομή, τις ωραίες στιγμές και αναμνήσεις που μοιραστήκαμε μαζί μέσα από ένα χαζοκούτι, μέσα από μια οθόνη. Αναμνήσεις που θα κουβαλάω για πάντα μαζί μου.

Ευχαριστώ Βανεσάκι. Ευχαριστώ Σάκη μου. -)

Η ζωή συνεχίζεται. Πάμε γι’ άλλα τώρα 😉

Φιλιά,
Ορφέας"

Comments