Το Rock And Roll Hall Of Fame συμπεριέλαβε ΚΑΙ τους Mikkey Dee και Phil Campbell στην υποψηφιότητά των MOTÖRHEAD!!

Ανάμεσα στις φετινές υποψηφιότητες για το θεσμό του Rock And Roll Hall Of Fame που ανακοινώθηκαν πριν λίγες μέρες βρίσκονται και οι Motörhead!  Το ψηφοδέλτιο της μπάντας περιελάμβανε αρχικά μόνο τα  3 ιδρυτικά μέλη της μπάντας Lemmy, Taylor και "Fast" Eddie Clarke , ενώ οι Mikkey Dee και Phil Campbell δεν είχαν συμπεριληφθεί.

Το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει αντιδράσεις τόσο από πλευράς της μπάντας αλλά και των οπαδών, καθώς η συνδρομή των Mikkey Dee και Phil Campbell στις τάξεις της μπάντας ήταν πολύ σημαντική και τους αξίζει να συμπεριληφθούν στο θρυλικό line up που έγραψε ιστορία!

Ο Campbell έγινε μέλος των MOTÖRHEAD το 1984 γράφοντας μαζί τους  16 studio albums, ξεκινώντας από το "Orgasmatron" μέχρι και το τελευταίο album "Bad Magic", ενώ ο Dee έγινε μέλος των MOTÖRHEAD το  1992 αντικαθιστώντας των Phil "Philthy Animal" Taylor, με πρώτη του εμφάνιση στο δίσκο "Bastards" μέχρι και τον θάνατο του Lemmy το 2015 και την διάλυση της μπάντας.

Τελικά φαίνεται πως οι φωνές εισακούστηκαν κι έτσι το Rock & Roll Hall of Fame  άλλαξε γνώμη, συμπεριλαμβάνοντας και τους  Phil & Mikkey .

Η 35η τελετή εισόδου καλλιτεχνών στο “πάνθεον της ροκ’ Rock & Roll Hall of Fame θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου στο Κλίβελαντ του Οχάιο, ενώ η ψηφοφορία του κοινού από την οποία θα κριθεί ποιοι τελικά θα πάρουν εισιτήριο εισόδου έχει ξεκινήσει από τις 15 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιανουαρίου του 2020.

Μαζί με τους Motörhead, υποψήφιοι είναι και οι Depeche Mode, Soundgarden, Judas Priest, Thin Lizzy και Nine Inch Nails είναι ανάμεσα στους αστέρες που διεκδικούν είσοδο στο Rock & Roll Hall of Fame (για το 2020).

 

Comments