Φήμες θέλουν τους AC/DC να ηχογραφούν δίσκο με τον Axl Rose στα φωνητικά!

Είναι γνωστό πως ο Axl Rose τραγούδησε στην τελευταία περιοδεία των AC/DC “Rock or Bust” , αντικαθιστώντας τον Brian Johnson που αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής τα οποία δε του επιτρέπουν να συνεχίσει τις live εμφανίσεις. Φαίνεται πως τα μέλη των AC/DC έμειναν ευχαριστημένοι από τις εμφανίσεις τους μαζί με τον Axel και για αυτό το λόγο σκέφτονται την πιθανότητα να κυκλοφορήσουν νέο album μαζί του!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Vintage Vinyl News, ο Angus Young επιθυμεί να ηχογραφήσει το νέο album των AC/DC με τον Axl Rose στο ρόλο του τραγουδιστή. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει πως:

Η περιοδεία των Gun N’ Roses τελειώνει τον Σεπτέμβρη, οπότε αναμένεται πως το επόμενο album των AC/DC με τον Axl δεν θα είναι έτοιμο μέχρι το 2018.

Η χημεά μεταξύ του Axl Rose και του Angus Young έδωσε έμπνευση στον Angus για τη δημιουργία ενός νέου δίσκου των AC/DC αλλά οι υποχρεώσεις των Guns N’ Roses με την περιοδεία όλο το 2017, βάζουν φρένο προς το παρρόν στην πορεία αυτού του project.

Καθώς όλα τα shows των AC/DC έχουν μαγνητοσκοπηθει πιθανόν να κυκλοφορήσει κάποιο live album με τον Roseαπό την περιοδεία Rock Or Bust πριν την δημιουργία ενός studio album.

Επίσης παρά το γεγονός ότι οι Johnson και Cliff Williams αποχώρησαν από την μπάντα μετά από 40 χρόνια, ο Angus έχει δηλώσει πως οι AC/DC θα συνεχίσουν.

Comments