Όλα τα τραγούδια των Motörhead μαζί!

Ω θεοί, όλα τα τραγούδια των Motörhead μαζί. Τουλάχιστον τώρα μπορώ να πω με βεβαιότητα, σε οποιονδήποτε με ρωτήσει, πως έχω ακούσει όλη την δισκογραφία των Motörhead τουλάχιστον μία φορά. Και θα το κάνω με ένα ηλίθιο χαμόγελο, γνωρίζοντας πως τώρα σας παρασέρνω σε έναν ηχητικό κολασμένο στρόβιλο. Αν έχετε ακούσει ποτέ noise, το είδος της μουσικής που δεν είναι μουσική, τότε ακούστε αυτό. Πρέζα. Πρέζα για τα αυτιά.

Το mix των τραγουδιών το έκανε ένας χρήστης του soundcloud, ο Motörphonics και του έδωσε το πολύ ταιριαστό τίτλο “Everything Much Louder Than Everything Else”. Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πως είναι φόρος τιμής στη μνήμη του αγαπημένου μας αλήτη, Lemmy. Όπως έχει πει ο ίδιος ο Motörphonics: «Είναι 265 τραγούδια παιγμένα ταυτόχρονα. Είναι κάθε τραγούδι από 22 studio δίσκους, καθώς και τα τραγούδια του On Parole και αυτά των EP Beer Drinkers και Valentines Day Massacre. Είναι ανούσιο και κάπως υπνωτιστικό.»

Άραγε, μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο; Και αν κάποιος από εσάς το ακούσει και γουστάρει, τότε μια επίσκεψη σε ψυχίατρο κρίνεται απαραίτητη. Εγώ το έκλεισα το ραντεβού μου. Τα λέμε εκεί.

 

Comments