Όλες οι πληροφορίες για το νέο άλμπουμ των Cage!‏

Οι metallers του Σαν Ντιέγκο Cage θα κυκλοφορήσουν το έκτος τους άλμπουμ Supremacy Of Steel στις 25 Νοεμβρίου μέσω της Music Bay Mail στην Ευρώπη και μέσω της Heavy Metal Media στην Αμερική και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Γνωστοί για τη διαμόρφωση αξέχαστων κομματιών, συλλαμβάνοντας την ουσία του κλασσικού NWOBHM ήχου και πάντοτε έχουν τον ήχο της μοναδικότητας και εκμοντερνισμού, οι Cage κατά κάποιο τρόπο προσπαθούν να δείξουν πως τα όρια του ιδιώματος μπορούν να πιεστούν λίγο παραπάνω, χωρίς βέβαια να χάσουν αυτό που κάνει το χέβι μέταλ παγκοσμίως πιστό. Μέσα στα 11 τραγούδια, υπάρχουν όλα τα δυνατά στοιχεία των Cage μαζί με φρέσκες εκπλήξεις με γούστο για τον σωστό τρόπο στη μουσική.

Από τα blast beats στην κραυγή που ανοίγει το "Bloodsteel" μέχρι τα φαλτσέτα αλλά King Diamond στο "Annaliese Michel", θα κάνουν τους οπαδούς των Cage παλιούς και νέους να χτυπιούνται για όσο θα παίζεται για δεκαετίες. Το Supermacy Of Steel περιέχει επίσης το έπος και πολυαναμενόμενο τραγούδι "Hell Destroyer Vs Metal Devil" και μία επανέκδοση του ακυκλοφόρητου cult κλασσικού τραγουδιού "Braindead Woman". Ύμνοι σαν τα "Metal Empire" και "King Of The Wasteland", θα κάνουν όλους τους μέταλ οπαδούς να μην μπορούν να αντισταθούν με τίποτα!

Η δύναμη και η ταχύτητα των προηγούμενων άλμπουμ υπάρχει και σε αυτό το άλμπουμ. Το να γράφουν τραγούδια υπήρξε για τους Cage το δυνατότερο σημείο τους και το νέο άλμπουμ δεν αποτελεί εξαίρεση!

To line - up της μπάντας συνεχίζει να παραμένει το ίδιο: κιθαρίστας Dave Garcia, τραγουδιστής Sean Peck, ντράμερ Norm Leggio (Psychotic Waltz), δεύτερος κιθαρίστας, ο οποίος κάνει ντεμπούτο σε αυτό το άλμπουμ Steve Brogden και μπασίστας Pete Stone.

Το tracklisting του άλμπουμ είναι αυτό:

01. Bloodsteel (feat. guest artist BITTERFROST)
02. The Beast Of Bray Road
03. King Of The Wasteland
04. Metal Empire
05. War Of The Undead
06. Flying Fortress
07. Doctor Doom
08. Annaliese Michel
09. Braindead Woman
10. The Monitor
11. Hell Destroyer vs. Metal Devil
12. Skinned Alive (bonus track for Europe)
12. Blood White And Blue (bonus track USA and rest of the world)

Για το RockOverdose,
Γιάννης "Dr.Feelgood" Κουτσουσίμος

Comments