Όταν ο LEMMY μίλησε περί ρατσισμού:”Καταπολεμήστε το μίσος! Hasta la vista, μ***κες μου!”

Εκτός της σπουδαίας του καριέρας στο χώρο της μουσικής, ο Lemmy Kilmister των Motorhead είχε και στήλη στο περιοδικό RIP - το οποίο έχει πλέον κλείσει.

 

Σε ένα τεύχος, λοιπόν, είχε μιλήσει για το ρατσισμό και ορίστε τί είχε γράψει επ' αυτού.

 

"Δεν είμαι, και ούτε έχω υπάρξει ποτέ, ρατσιστής. Και ούτε εσείς θα έπρεπε να είστε. Πώς είναι δυνατόν να μισεί κανείς μια φυλή; Δεν μπορείτε, χρησιμοποιώντας τον εγκέφαλο σας (εφοδιασμένος όπως φαίνεται να είναι για όλες τις φυλές) να ξεχωρίσετε τους ανθρώπους που είναι εντάξει από αυτούς που είναι μα***ες;
Οι πολιτικοί τρέφουν τον ρατσισμό - εξαιτίας του πολεμούμε συνεχώς ο ένας τον άλλον, και αυτός μας εμποδίζει από να τους διώξουμε από τα δημόσια αξιώματα.
Το Βιετνάμ - ορίστε ένα παράδειγμα - μαύροι και λευκοί, Ιάπωνες και Βιετναμέζοι, Ιρλανδοί και Ινδοί - πολεμούν μαζί. Για τον λάθος λόγο, χωρίς ωστόσο να μειώνει την ανδρεία τους. Δε νομίζατε πως θα μπορούσαμε να αφήσουμε την ανδρεία να ξεκουραστεί επιτέλους, γ**ώτο;
Με εξαίρεση την περίπτωση πυρκαγιάς, ή για όταν μια γυναίκα και ένα παιδί θα έχουν παγιδευτεί στην Oklahoma City; Το να φοβόμαστε τους ανθρώπους μας ωθεί στο να τους σκοτώνουμε.
Στέλνουμε σκάφη στο διάστημα που πηγαίνουν στα αστέρια και πολύ πιθανό σύντομα να πάμε και εμείς οι ίδιοι. Τί θα κουβαλάμε μαζί μας; Μίσος; Καταπολεμήστε το! Hasta la vista, μ***κες μου!"

Comments