1200 μουσικοί παίζουν το “Smells Like Teen Spirit” των Nirvana!

Τον περασμένο Ιούλιο, το Rockin' 1000 ένωσε χίλιους Ιταλούς μουσικούς υπό τον ήχο του "Learn To Fly" των Foo Fighters, σε μία προσπάθεια να πείσουν το συγκρότημα να κάνει μια ζωντανή εμφάνιση στη Cesena της Ιταλίας.

 

Το βίντεο εκείνης της εμφάνισης έγινε viral, και πέτυχε το σκοπό του, καθώς οι Foo Fighters επισκέφθηκαν την πόλη τον περασμένο Νοέμβριο. Το Rockin' 1000 επέστρεψε πρόσφατα, αυτή τη φορά, βέβαια, με 1200 μουσικούς, η εμφάνιση των οποίων περιελάμβανε μία πληθώρα κλασικών rock κομματιών. Κάποια κλασικά τραγούδια που ήχησαν αυτή τη φορά στη Cesena ήταν το "It's A Long Way To The Top (If You Wanna Rock'n'roll)" των AC/DC, το "Police On My Back" των Clash, το "Seven Nation Army" των White Stripes, ένα medley κλασικής rock που περιλάμβανε Jimi Hendrix και Led Zeppelin, και φυσικά το "Come Together" των Beatles.

 

Ωστόσο, οι διασκευή των 1200 μουσικών που έκλεψε την παράσταση φαίνεται να είναι αυτή του "Smells Like Teen Spirit" των Nirvana. Μπορείτε να απολαύσετε κάποιες από τις διασκευές στα βίντεο που ακολουθούν.

Comments