THUNDER στην Αθήνα στις 19 Μαϊου με special guests τους SL Theory και opening act τους KINGDRAGON!

THUNDER LIVE IN ATHENS

19 ΜΑΙΟΥ 2018

Gagarin 205

 Special Guests: SL Theory

Opening Act: KINGDRAGON

 

 Το σημαντικότερο Βρετανικό Hard Rock συγκρότημα των 90s και 00s, έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, για ένα δίωρο show που όλοι περιμέναμε, στο Gagarin 205! Special Guests για τη συναυλία το δεκαμελές hard progressive συγκρότημα, SL Theory.

Το show θα ανοίξουν οι Αθηναίοι Melodic Hard Rockers KINGDRAGON

 

Η προπώληση συνεχίζεται στην τιμή των €32 στο viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 καθώς και στα φυσικά σημεία του δικτύου Viva.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Venue:  Gagarin205 Live Stage (Λιοσίων 205, Αθήνα)

Πόρτες: 20:00

Προπώληση: www.viva.gr | 11876 |Seven Spots | Reload| Media Markt | Ευριπίδης| Τεχνόπολη| Αθηνόραμα.gr |Viva Kiosk

Τιμές: Early Bird:  €29 (50 πρώτα) – Εξαντλήθηκαν

Προπώληση: €32 | Ταμείο: €35

ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

FAIRPLAY 210.62 31 077 | www.fairplay.gr | [email protected]

 

 

THUNDER

Από την ίδρυσή τους το 1989, οι Λονδρέζοι καθιερώθηκαν ως ένα από τα πλέον συνεπή Βρετανικά acts, με περισσότερα από είκοσι  Top-50 singles, αλλά και ως τέλειοι live performers. Τα δύο πρώτα τους albums  “Back Street Symphony” (1990) και “Laughing on Judgement Day” (1992)  έγιναν χρυσά στο Ηνωμένο Βασίλειο και γνώρισαν την αποθέωση από καλλιτέχνες όπως οι Axl Rose (Guns N’ Roses), οι Aerosmith και ο David Coverdale (Whitesnake).

 

Βασισμένος στη βαριά κληρονομιά της αφρόκρεμας του Βρετανικού Hard Rock  (Led Zeppelin, Bad Company, The Who και Deep Purple), και των μεγάλων τραγουδοποιών όπως οι Kinks, οι Beatles και οι The Faces, ο ήχος τους είναι ένα ανεξίτηλο στο χρόνο μείγμα αξέχαστων μελωδιών και της απόλυτης rock δύναμης. Το “Wonder Days” album του 2015 (το πρώτο τους μετά από έξι χρόνια), μπήκε στο Νο 9 του Βρετανικού chart, ενώ τo διπλό  CD/DVD “All You Can Eat” (2016) ανέβηκε κατευθείαν στο Νο1 του DVD Chart. Στις αρχές του 2017 κυκλοφόρησαν το ενδέκατο studio album τους “Rip It Up”, φτάνοντας στο Νο 3 του Βρετανικού chart.

 

Oι Thunder ξεκίνησαν το 2017 με θριαμβευτικές Βρετανικές περιοδείες και sold out εμφανίσεις  σε Ισπανία, Σουηδία και Γερμανία.  Έχουν ήδη επιβεβαιώσει τις εμφανίσεις τους στη Γερμανία ως special guests του Alice Cooper,  οι προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στο Ηνωμένο Βασίλειο την περίοδο των Χριστουγέννων είναι ήδη sold out, ενώ προετοιμάζονται και για τη συμμετοχή τους στο θρυλικό Monsters of Rock Cruise, τον Φεβρουάριο του 2018.

 

Με ακόμα περισσότερα shows προγραμματισμένα για το 2018, φαίνεται ότι οι Thunder είναι, τώρα,   πιο δημοφιλείς από ποτέ, και έρχονται στην Αθήνα στο αποκορύφωμα της πλούσιας καριέρας τους.

 

Links:

www.thunderonline.com

www.facebook.com/thunderonline

 

Video Links:

River of Pain

Dirty Love

Loser

Love Walked In

She’s So Fine

Christmas Day (New Single)

 

SL THEORY

 

Οι SL Theory είναι το μουσικό hard progressive project που ξεκίνησε ο drummer, Σωτήρης Λαγωνίκας (What’s The Buzz? / Double Treat) πριν από 8 χρόνια, ενώ ακολούθησε και η κυκλοφορία του ντεμπούτο τους άλμπουμ: “SL Theory – I”. Σήμερα οι SL-Theory είναι  μια δεκαμελής μπάντα που αποτελείται από τους: Μιχάλη Καρασούλη (Dakrya / Double Treat) στα φωνητικά, Αλέξη Φλούρο (Seduce The Heaven / Fragile Vastness / What’s The Buzz?) και Γιάννη Νίγδελη στις κιθάρες (Double Treat), Μάνο Γαβαλά (Sound Of Silence / Airged Lamh / Noely Rayn) στα πλήκτρα, Χρήστο Κόλλια (Seduce The Heaven / Persona Non Grata) στο μπάσο, και Χριστίνα Αλεξίου, Αλέξανδρο Λουζιώτη, Κάντια Μπουζιώτη και Μαργαρίτα Παπαδημητρίου στα backing vocals.

 

Με μια γεμάτη χρονιά πίσω τους, οι SL Theory είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν το εκπληκτικό τους show συνοδεύοντας τους Thunder!

 

Links:

Official web-page:  www.sltheory.com

Official FaceBook page: www.facebook.com/sltheory

Official YouTube page: www.youtube.com/sltheory5

 

KINGDRAGON

 

Οι KingDragon είναι ένα 4μελές Hard and Heavy συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2006 και επανάφερε το Melodic Hard and Heavy Rock στους συναυλιακούς χώρους. Έχοντας ήδη λάβει εξαιρετικές κριτικές παγκοσμίως για το πρώτο τους album με τίτλο Hide The Sun, αυτήν την περίοδο βρίσκονται στο studio για την ολοκλήρωση του δεύτερου δίσκου τους.

Έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία δίπλα σε σημαντικά συγκροτήματα όπως είναι οι Gotthard, Firehouse, House of Lords και FM, H.e.a.t, Eclipse, Dare σε festivals όπως το Hard Rock Hell (UK).

Οι KingDragon, με καινούριο «υλικό» στα χέρια τους, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά μπροστά στο Ελληνικό κοινό μετά από 8 χρόνια!

 

Links:

www.facebook.com/kingdragonband

www.youtube.com/kingdragonband

 

Comments