To 2016 το thrash των 80ς παρέμεινε το ίδιο ζωντανό και ποιοτικό

Αν υπάρχει ένας νέος τρόπος, θα είμαι ο πρώτος στην σειρά, αρκεί να λειτουργήσει αυτή τη φορά, μας τραγουδούσε ο Dave Mustaine πίσω στο 1986.

30 χρόνια μετά οι Megadeth παραμένουν ενεργοί και μάλιστα κυκλοφόρησαν μια εξαιρετική δουλειά το album “Dystopia”.

Επίσης αξίζει να τονίσουμε πως οι τρεις μπάντες του Big 4 κυκλοφόρησαν αξιόλογα albums το 2016.

Οι Anthrax με τον Joey Belladonna κυκλοφόρησαν την 11η δισκογραφική δουλειά τους “For All Kings” και οι Metallica επέστρεψαν θριαμβευτικά με ένα εξαιρετικό album γεμάτο ενέργεια με όλο τον μουσικό και όχι μόνο κόσμο να κάνει διθυραμβικές κριτικές.

Οι βετεράνοι thrashers Testament κυκλοφόρησαν το “Brotherhood Of The Snake” και οι Death Angel το “Evil Divide”, αποδεικνύοντας πως το thrash metal των 80ς παραμένει ζωντανό και ποιοτικό ακόμα και σήμερα!

Επίσης τα 2/3 των Big 3  της Γερμανίας οι Destruction και Sodom κυκλοφόρησαν αξιόλογα albums δείχνοντας πως η φλόγα παραμένει ζωντανή και καυτή σαν άλλοτε.

Το 2017 θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον έτος καθώς αναμένουμε δισκογραφικές δουλειές και από τους Kreator και Overkill!

Μια χρονιά, μια περίοδος η οποία χαρακτηρίζεται σαν την περίοδο πίσω στα 80s που έγινε η αφορμή για το πρώτο κύμα του thrash metal!

Αρκετά χρόνια αργότερα, ο κόσμος δεν έχει αλλάξει και τα πράγματα χειροτερεύουν, δεν ξέρουμε αν η ειρήνη που πουλάει ο Mustaine θα αγοραστεί από κάποιον, ούτε γνωρίζουμε αν όντως πάμε για την αυτοκαταστροφή μας, ( Hardwired To Self Destruct ), ένα όμως ξέρουμε σίγουρα, οι βετεράνοι thrashers είναι εδώ και για όσο ακόμα βαστάει η καρδιά τους, θα πολεμούν το κατεστημένο θα κράζουν την αδικία και την εκμετάλευση και πάντα μέσα από την μουσική και τους στίχους, θα δείχνουν το ελεύθερο πνεύμα που δεν παγιδεύεται σε πλαίσια!

 

 

 

 

 

Comments