Οι 4Guns νικητές στον τελικό του Battle Of The Bands!

Το ελληνόφωνο rock είχε απόψε την τιμητική του αφού οι 4Guns κατάφεραν να είναι οι νικητές στον τελικό του Αθηναικού Battle Of The Bands που διεξήχθη απόψε το βράδυ στο An Club.

Στον τελικό πέραν των 4Guns και των Narcosis που συμμετείχαν ως guests κατάφεραν να φτάσουν ύστερα από μια σειρά προκριματικών αγώνων που διήρκεσαν αρκετούς μήνες οι Loud Silence, AlienTV και Minor15.

Οι 4Guns δημιουργήθηκαν το 2008 στην Αθήνα, το είδος τους είναι το ελληνόφωνο hard rock και οι επιρροές τους προέρχονται από τη hard rock και metal ξένη και ελληνική σκηνή. Συνδυάζουν hard rock metal riffs με punk grunge ρυθμικά. Έχουν πάρει μέρος στο Battle of the Bands στο An Club, κατά τη διάρκεια του οποίου προκρίθηκαν στον Τελικό. Πήραν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Global Battle of the Bands Greece του 2016 και προκρίθηκαν στον Τελικό Ελλάδας. Οι 4Guns στις 19 Μαρτίου 2016 εμφανίστηκαν στο Second Skin στο Modern Mental Rebellion concert 2 (MMR), στο οποίο είναι συνδιοργανωτές σε μια συλλογική προσπάθεια από μπάντες να φτιάξουν μια μουσική κοινότητα. Aυτό τον καιρό ετοιμάζουν το πρώτο τους single με τίτλο “Παραισθήσεις”. Το συγκρότημα απαρτίζεται από τον Χρήστο Μουργελά στα φωνητικά και στη ρυθμική κιθάρα, τον Στέφανο Ουζουνίδη στην κύρια κιθάρα και στα δεύτερα φωνητικά, τον Άλεξ Κολλάτο στο μπάσο και τον Σπύρο Παχίδη στα ντραμς. Line-up: Χρήστος (Χρηστάρας) Μουργελάς [Ήρωας] (φωνή, κιθάρα) Στέφανος (Stuzis) Ουζουνίδης [Πρήξας] (κιθάρα) Άλεξ Κολλάτος (μπάσο) [Πρίγκηπας] Σπύρος Παχίδης (ντραμς) [Απαράδεκτος] http://www.facebook.com/4GUNS-162909065138 http://twitter.com/4GUNS_The_Band http://www.instagram.com/4guns_theband

4GUNS - Νικητές του Αθηναικού Battle Of The Bands 2016 - Φωτογραφία: Lensman Nick

Ποιοι Είναι Οι 4Guns

Οι 4Guns δημιουργήθηκαν το 2008 στην Αθήνα, το είδος τους είναι το ελληνόφωνο hard rock και οι επιρροές τους προέρχονται από τη hard rock και metal ξένη και ελληνική σκηνή. Συνδυάζουν hard rock metal riffs με punk grunge ρυθμικά.

Πριν τη νίκη τους στο Αθηναικό Battle Of The Bands είχαν πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Global Battle of the Bands Greece του 2016 και προκρίθηκαν στον Τελικό Ελλάδας.

https://www.facebook.com/162909065138/videos/10154518539285139/

Οι 4Guns στις 19 Μαρτίου 2016 εμφανίστηκαν στο Second Skin στο Modern Mental Rebellion concert 2 (MMR), στο οποίο είναι συνδιοργανωτές σε μια συλλογική προσπάθεια από μπάντες να φτιάξουν μια μουσική κοινότητα. Aυτό τον καιρό ετοιμάζουν το πρώτο τους single με τίτλο “Παραισθήσεις”.

Το συγκρότημα απαρτίζεται από τον Χρήστο Μουργελά στα φωνητικά και στη ρυθμική κιθάρα, τον Στέφανο Ουζουνίδη στην κύρια κιθάρα και στα δεύτερα φωνητικά, τον Άλεξ Κολλάτο στο μπάσο και τον Σπύρο Παχίδη στα ντραμς.

Line-up

  • Χρήστος (Χρηστάρας) Μουργελάς [Ήρωας] (φωνή, κιθάρα)
  • Στέφανος (Stuzis) Ουζουνίδης [Πρήξας] (κιθάρα)
  • Άλεξ Κολλάτος (μπάσο) [Πρίγκηπας]
  • Σπύρος Παχίδης (ντραμς) [Απαράδεκτος]

Links

#4guns

Comments