5o Rock Music Festival @ Larissa Sports Center, Λάρισα 21/5/2016

Rock Music Festival - version 5. - Σαββατο 21 Μαιου.

Τιμη εισιτηριου 10 ευρω.
Προπωληση εισιτηριων: Snuff Tobaccos Stores - Μεταλλουργειο.

After party Μεταλλουργειο.

Για το φεστιβαλ θα μπει λεωφορειο,οποιος θελει να κρατησει θεση να μου στειλει μηνυμα.Το λεωφορειο ειναι δωρεαν.

INNERWISH: Ιδρυθηκαν το 1995 στην Αθηνα.Κυκολοφορουν το ντεμπουτο τους ''Waiting for the dawn'' το 1998 με τον Γιαννη Παπανικολαου στα φωνητικα αποσπωντας παρα πολυ καλες κριτικες.Υπογραφουν συμβολαιο με τη Γερμανικη Limb και κυκλοφορουνε δυο αλμπουμ,το ''Silent faces'' το 2004 και το ''Inner Strength'' το 2006 με πολυ μεγαλη ανταποκριση σε ολο τον κοσμο.Μετα απο παρα πολλες συναυλιες σε Ευρωπη και Ελλαδα,το 2009 υπογραφουν στην Ulterium records και το 2010 κυκλοφορουνε τον τεταρτο δισκο τους με τιτλο ''No turning back''.Eχοντας αλλαξει τραγουδιστη και ντραμερ,τον Μαρτιο αυτης της χρονιας μετα απο εξι χρονια κυκλοφορουνε το ομωνυμο αλμπουμ τους.Εχοντας αναγνωριστει πλεον ως μια απο τις καλυτερες μπαντες της Ελλαδας,ερχονται για ακομα μια φορα στη Λαρισα για να μας παρουσιασουν τον καινουργιο τους δισκο αλλα και πολλα τραγουδια απο τις προηγουμενες δουλειες τους σε ενα full set !!!!!

BLACK JUJU: Σχηματιστικαν στις αρχες του 2011 στη Λαρισα με πρωην μελη απο Dorian Gray + Denial Price.Στα φωνητικα ο Πανος Δημητριου με πανω απο τριαντα χρονια στη σκηνη και στη κιθαρα ο Δημητρης Τσιμπωνης που ειχανε συνεργαστει οι δυο τους και στους In Vain.Μαζι εχουν αναλαβει ολοκληρη τη συνθεση των τραγουδιων του ντεμπουτου αλμπουμ τους ''Letters from my brother Cain'' που βγηκε αρχικα σαν αυτοχρηματοδοτουμενο και στη συνεχεια το επανακυκλοφορησε η R.O.A.R. εχοντας υπογραψει εκει.Εμφανεστατες οι επιρροες σε Black Sabbath/Trouble εχουν ηδη ετοιμο το νεο τους e.p. που αναμενεται να κυκλοφορησει μεσα στη χρονια.Για live στη Λαρισα μετα απο καιρο παρουσιαζοντας και τον καινουργιο τους ντραμερ!!!

YELLOW DEVIL SAUCE: Δημιουργηθηκαν στην Αθηνα το 1999 με επιρροες απο Tool-Nirvana-Alice in Chains και γενικα απο τη σκηνη του Σιατλ.Μετα απο αρκετες συναυλιες το 2006 κυκλοφορουν το ομωνυμο ντεμπουτο τους .Το 2010 συνεργαζονται με τις Spinaloga records/TFK/CTS και κυκλοφορει ο δευτερος δισκος τους με τιτλο:Early dinner at dr. chakravarti's.Το 2014 κυκλοφορει η τριτη τους δουλεια με τιτλο Right under your nose.Με παρα πολλα live στη πλατη τους ερχονται για πρωτη φορα στη Λαρισα για να επιβεβαιωσουν τις φημες που ακουγονται για τις ζωντανες τους εμφανισεις.Τους περιμενουμε !!!

STONEBRINGER: Oι Stonebringer ειναι ενα τετραμελες συγκροτημα απο τον Πειραια.Σχηματιστικαν το 2011 και την επομενη χρονια κυκλοφορουν το ep Ocean of the brave σε παραγωγη του Chris Tsangarides.Το 2015 κυκλοφορει το δευτερο τους αλμπουμ με τιτλο Those Winds απο την M & O Music.Εχουνε δωσει πολλες συναυλιες με μερικες απο αυτες να ειναι support σε Orange Goblin και Karma to Burn.Ερχονται για πρωτη φορα στη Λαρισα να παρουσιασουνε το καινουργιο τους αλμπουμ και οχι μονο!

VIRGIN MARY'S EYES: Υπαρχουν απο το 2013,κινουνται σε ηχους djent/deathcore/experimental με την βαση τους να ειναι στην Κομοτηνη αλλα με εντονο το Λαρισαικο στοιχειο.Επιρροες απο Tesseract/Suicide Silence/Thy art is murder/Textures κ.α. παιζουν για πρωτη φορα στη Λαρισα και θα μας παρουσιασουν τα τραγουδια που θα ειναι στην επερχομενη δουλεια τους.Ιδανικη επιλογη για να ξεκινησει το φεστιβαλ μην τους χασει κανεις!!!

Comments