AXL ROSE: Η ευγενική και καλόκαρδη προσφορά του, σε μια κοπέλα που έπεσε θύμα ρατσισμού!

Πρόσφατα η 18η σερβιτόρα Sadie Elledge Αμερικανίδα υπήκοος με καταγωγή από Ονδούρα και Μεξικό, έπεσε θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς από ένα πελάτη στο εστιατόριο που εργαζόταν. H Sadie απάντησε στην ρατσιστική συμπεριφορά του πελάτη, γράφοντας στην απόδειξη που του έδωσε, πως όλοι είμαστε πολίτες με ίσα δικαιώματα.

Το συμβάν είδε το φως της δημοσιότητας και ο Greice Santo ( Jane The Virgin ) ευαισθητοποιημένος από το συμβάν, ήρθε σε επαφή με την Sadie και της είπε πως ο καλός του φίλος Axl Rose την καλούσε σε ένα live των Ac/Dc .

O Santo δήλωσε:

“O Axl είναι φίλος μου και του μίλησα για το συμβάν της Sadie το οποίο ήδη γνώριζε και είχε στεναχωρηθεί. Μου είπε πως ήθελε να ταξιδέψει προσωπικά και να την καλέσει στο show των Ac/Dc στο Fort Lauderdale στις 30 Αυγούστου μαζί με την οικογένεια της και να τους παρέχει και  δωμάτια ξενοδοχείου με δικό του κόστος!

Η Sadie δεν μπορούσε να παρευρεθεί στο συγκεκριμένο show και κανονίστηκε μια νέα ημερομηνία στις 17 Σεπτεμβρίου στο show στην Ουάσιγκτον!

Ο Axl είναι ένας από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, πραγματικά ήθελε να κάνει κάτι special για την Sadie”

H Sadie δήλωσε χαρούμενη για την υποστήριξη που λαμβάνει από ανθρώπους από όλο τον κόσμο και  ευχαρίστησε τον Axl και τον Santo για την υπέροχη πράξη τους.

 

 

Comments