O Χρήστος Αντωνίου (SEPTICLESH) στο SURVIVOR στη θέση του τραυματία Μάριου Πρίαμου!

Μετά τον τραυματισμό των παικτών στο γνωστό reallity SURVIVOR, ήδη η Ειρήνη Κολιδά επέστρεψε στην Ελλάδα, ενώ ο έτερος παίκτης ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά, ο Μάριος Πρίαμος, εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στο παιχνίδι.

 

Παρόλα αυτά το δεύτερο σπάσιμο που έχει στην κλείδα θα χρειαστεί πάνω από ένα μήνα για να γίνει καλά και σίγουρα κάποιες φυσιοθεραπείες τις οποίες θα πρέπει να κάνει σίγουρα για περίπου τρεις μήνες, γεγονός που τελικά καθιστά δύσκολη τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

 

Γιατί τα γράφουμε εμείς αυτά όμως, ενώ σαν περιοδικό πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με τη μουσική και κυρίως την rock / metal σκηνή; Η απάντηση δίνεται παρακάτω... Πλέον οι ομάδες των παικτών του SURVIVOR θα ανακατευτουν και θα μπει άλλος ένας παίκτης.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Rock Overdose, ο παίκτης που θα μπει είναι ένας δικός μας άνθρωπος, ο Χρήστος Αντωνίου των SEPTICFLESH, ο οποίος αύριο ταξιδεύει για την Δομινικανή Δημοκρατία, για να συμμετέχει στο παιχνίδι!

 

Ο Χρήστος Αντωνίου δέχτηκε με μεγάλη ευχαρίστηση να συμμετέχει στο παιχνίδι και δηλώνει αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρει. Αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον την εμφάνιση του Χρήστου και χαιρόμαστε που το metal θα εκπροσωπηθεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι!

 

Α, και ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!!!

 

Comments