Ανταπόκριση: CAGE, Murder Angels @ Eightball, Θεσσαλονίκη (2/4/2017)

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου και συγκεκριμένα την Κυριακή στις 2 του μηνός εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο 8ball της Θεσσαλονίκης οι Αμερικάνοι heavy metallers Cage παρέα με τους δικούς μας Murder Angels.

 

Χωρίς την αναμενόμενη ανταπόκριση του κοινού αρχικά, οι Λαρισαίοι speed metallers Murder Angels έδωσαν το εναρκτήριο λάκτισμα της συναυλίας περίπου ένα χρόνο μετά την πρώτη τους εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη ως support act στους Manilla Road. Παρουσίασαν κομμάτια από το ντεπούτο, το demo τους αλλά και με καινούργια τραγούδια με αποκορύφωμα την διασκευή του Murder Angels από τους Ιταλούς Death SS.

 

Setlist:

Fire And Axe

Resistance is Futile

Haunted By Darkness

Obliviate

Evil Spell

Murder Angels

Virus X

 

 

Με την προσέλευση του κοινού να αυξάνεται, λίγο αργότερα εμφανίστηκαν οι Αμερικάνοι headliners της βραδιάς από το San Diego. Ξεκινώντας δυναμικά και έχοντας μεγάλη αλληλεπίδραση με το κοινό ξεσήκωσαν τον κόσμο να τραγουδάει και να χτυπιέται μαζί τους μέχρι περίπου τις 23:20. Το setlist τους περιλάμβανε κομμάτια από ολες τους τις κυκλοφορίες, από το ντεπούτο τους Unveiled του 1998 εως και το Ancient Evil του 2015 με ενα σολο του κιθαρίστα Casey Trask να παρεμβάλλεται κάπου ενδιάμεσα. Παρά τα μερικά προβλήματα στην φωνή του τραγουδιστή ο οποίος ταλαιπωρούνταν από κάποια γρίπη, φαίνεται πως οι Αμερικάνοι απόλαυσαν πολύ τη συναυλία και τις αντιδράσεις του ελληνικού κοινού, δίνοντάς μας να καταλάβουμε πως θα ήθελαν πολύ σύντομα να επισκεφτούν για άλλη μια φορά τη χώρα μας.

 

 

Setlist:

Planet Crusher

Shoot To Kill

I Am The King

Hell Destroyer

Beholder

War Of The Undead

From Death To Legend

Kill The Devil

Final Solution

(Guitar Solo)

Flying Fortress

King Diamond

Metal Devil

Chupacabra

Wings Of Destruction

 

 

Για το Rock Overdose,

Κρυσταλλία Λατσάρα

Οι φωτογραφίες των CAGE είναι από τον Γιάννη Πετρίδη

Comments