Η νέα μπάντα με τα πρώην μέλη των Darkest Hour, Kris Norris και Ryan Parrish, έχει δημοσιεύσει τρία ολοκαίνουρια demo καθώς συγχρόνως συνεχίζει να δουλεύει πάνω στο ντεμπούτο της album.
Ο Norris έχει δηλώσει: «Λατρεύω όλα τα είδη μουσικής- από pop και jazz μέχρι black metal- και αυτή η μπάντα δεν έχει καμία άλλη πρόθεση από το γράφει την μουσική που απολαμβάνουμε. Δεν είμαι πολύ της άποψης “αυτό το κομμάτι χρειάζεται πιο γρήγορο riff ή ένα τρελό solo”. Είναι μία ωραία αλλαγή από όλες τις προηγούμενες μπάντες που συμμετείχα. Πρέπει να συγκεντρώσω όλες τις εμπειρίες μου από αυτές και να τις μεταδώσω στο νέο μας project.»
Σχετικά με το όνομα της μπάντας, ο Norris δήλωσε: «Το βρήκε ο Dave. Μου άρεσε πολύ γιατί ταιριάζει απόλυτα με ό, τι κάνουμε. Ένα μάτσο μουσικών από διαφορετικά σημεία του κόσμου συναντιούνται και δημιουργούν μουσική. Η φωνή του είναι “κολλητική”, οπότε όταν είπε το όνομα, σκέφτηκα “Αυτό είναι!”»
Οι A Cancerous Affair είναι:
Kris Norris (ex-DARKEST HOUR)
Ryan Parrish (ex-DARKEST HOUR)
Kristen Randall (ex-WINDS OF PLAGUE)
Dave Sheldon (ex-ANNIHILATOR)
Pat Kavanaugh (THREAT SIGNAL)
Για το Rockoverdose.gr Βικτώρια Δούδου



