Νέο album από τους post/cinematic rockers HALOCRAFT, με τίτλο “A Mother to Scare Away the Darkness”!

 

 

H post/cinematicrock μπάντα των Halocraft παρουσιάζει το δεύτερο θεματικό της album με τίτλο, A Mother to Scare Away the Darkness, που κυκλοφόρησε στις 5 Νοεμβρίου 2021 ψηφιακά σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες.

 

 

Το “A Mother to Scare Away the Darkness αποτελεί το πρώτο κομμάτι της εξιστόρησης από το συνολικό έργο με τίτλο “TheWitch'sForest”. Το άλμπουμ αυτό είναι prequel θεματικάαπό το προηγούμενο debutAlbumChains for the Sea που αποτελεί το δεύτερο κομμάτι της ιστορίας που θα ολοκληρωθεί στο τρίτο και τελευταίο μέρος. Οι τίτλοι των κομματιών, εννιά στο σύνολο τους, οι μελωδίες και οι στίχοι (όπου υπάρχουν) αποτελούν μέρος του συνόλου της ιστορίας. Οι Halocraft σαν γνήσιοι παραμυθάδες όπως και στο πρώτο έχουν αφήσει, για τους οπαδούς τους, στοιχειά της ιστορίας τους μέσα και στο δεύτερο άλμπουμ καθώς και στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook.

 

Μπορείτε να το ακούσετε, να κατεβάσετε το Digital Audio στη σελίδα τους στο Post-pedia πού περιλαμβάνει τις διαδικτυακές πλατφόρμες που συνεργάζονται όπως και να προπαραγγείλετε το Compact Disc/ Βινύλιο από την επίσημη σελίδα των Halocraft στο Bandcamp.

ToAMothertoScareAwaytheDarkness ηχογραφήθηκε στο Valvestudio, στην Θεσσαλονίκη, σε παραγωγή του Strutero οποίος είναι υπεύθυνος για την μίξη, το mastering και το editing. Τέλος, το artwork επιμελήθηκε ο Τηλέμαχος Μίλιος.

 

- A Mother to Scare Away the Darkness –

Track list:

 

01. A Mother to Scare Away the Darkness

02. New Beginnings

03. The Machine

04. For the Son You Could Not Save

05. In the Woods

06. Through the Caverns

07. Small Victories

08. Quantum

09. Don't Break the Loop

Comments