Ανταπόκριση: ALESTORM Live @ Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη (11/07/2022)

 

 

Το πειρατικό των Σκωτσέζων ALESTORM έριξε άγκυρα στο Principal Club το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη - στην πρώτη τους στάση στην Ελλάδα - ever!

 

Λίγο πριν τις 22:00 η πενταμελής σπείρα των πειρατών μαζί με το πλήρωμα της και τη γνωστή μασκώτ - το τεράστιο παπάκι – πειρατή - ανέβηκαν στη σκηνή ορεξάτοι και έτοιμοι για ένα ξέφρενο P.A.R.T.Y.!

 

Πράγματι αυτό που ακολούθησε δύσκολα μπορεί να περιγραφεί με λέξεις ... ήταν ένα ασταμάτητο, άκρως διασκεδαστικό και κυριώς μεθυστικό ταξίδι, γεμάτο κέφι, χορό και ξέφρενη μουσική!

 

 

Μια μόνο ματιά στην πλούσια setlist τα λέει όλα, τα τραγούδια ένα κι ένα  - από την αρχή μέχρι το τέλος - μαρτυρούν πως για λίγες ώρες μεταμορφωθήκαμε κυριολεκτικά σε πειρατές!

 

Όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο Principal και παρακολούθησαν ζωντανά τους Alestorm θα έχουν σίγουρα να θυμούνται αυτή τη βραδυά για πολύ καιρό!

 

Σπάνια έχουμε την ευκαιρία στην Ελλάδα να βλέπουμε συγκροτήματα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα ντουζένια τους και σαρώνουν με την ενέργειά τους τα φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο! Ευχόμαστε να έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε ξανά σύντομα!

 

 

 

Christopher, Gareth, Peter, Elliot και Máté ευχαριστούμε - εις το επανιδείν! 

 

 

Πάντα τέτοια! Aaarrrgghh!!!!

 

  • Επόμενη στάση του πειρατικού στην Αθήνα - σήμερα Τρίτη 12/07 στο Gagarin

 

 

 

Setlist:

Keelhauled

Treasure Chest Party Quest

Mexico

Magellan's Expedition

The Sunk'n Norwegian 

Shipwrecked

Seventh Rum of a Seventh Rum

Alestorm

Tortuga

Hangover

Zombies Ate My Pirate Ship

Nancy the Tavern Wench

Rumpelkombo

P.A.R.T.Y.

Captain Morgan's Revenge

Shit Boat (No Fans)

 

Encore:

Drink

Pirate Metal Drinking Crew

Fucked With An Anchor

 

 

 

 

Comments