Έρχεται All Star τραγούδι με συμμετοχές από την αφρόκρεμα της Ελληνικής Metal σκηνής!

 

Για τις ανάγκες της κινηματογραφικής ταινίας, που ετοιμάζεται με τίτλο Metal Under Hell-as (σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μπακάλη), συναντήθηκαν πρόσφατα ο Άγγελος Γεωργιόπουλος, ο Γιώργος Τσιμπινουδάκης (ιδρυτής και frontman των θρυλικών Vaal) και ο κιθαρίστας Μιχάλης Νικολαϊδης ( ιδρυτής των εξίσου βετεράνων της ελληνικής σκηνής Heaven & Hell).

 

Όπως έγινε γνωστό, ο Άγγελος Γεωργιόπουλος, είχε την ιδέα να γράψουν ένα τραγούδι για την ταινία αυτή, δύο από τις σημαντικότερες μορφές της Ελληνικής heavy metal σκηνής, στο οποίο θα συμμετέχουν, πολλοί καταξιωμένοι μουσικοί  του είδους. Αξίζει να αναφέρουμε, πως το τραγούδι “All For One”της ταινίας, είχαμε την ευκαιρία να το ακούσουμε και μπορούμε να πούμε πως  είναι πραγματικά  “Ε-Π-Ι-Κ-Ο”, (με εμφανείς επιρροές από Black Sabbath)  το ιδανικότερο soundtrack της ταινίας - ντοκυμαντέρ που αφορά την ιστορία του rock/heavy metal στην Ελλάδα!!!

 

Σε αποκλειστικές πληροφορίες του Rockoverdose από τον Γιώργο Τσιμπινουδάκη, ο ίδιος δήλωσε:

 

"Κατ' αρχάς σε αυτό το κομμάτι, συμμετέχουν πολλά μέλη, σημαντικών Ελληνικών metal συγκροτημάτων! Κάτι ανάλογο με το"Stars" του Ronnie James Dio . Είναι δεκάλεπτο τραγούδι και θα κυκλοφορήσει σε δύο μορφές. Η δεύτερη μορφή θα είναι εξάλεπτη, όπως αρχικά είχε γραφεί, για την δισκογραφική δουλειά των Vaal.

Το τραγούδι ονομάζεται "Αll for One", του οποίου πιθανώς τους στίχους, ανέλαβε να γράψει ο Τάκης Κωνσταντινίδης των Crush.

Τραγουδιστές θα είναι πολλοί, τουλάχιστον 8 και δεύτερες φωνές θα κάνουν άπαντες οι συμμετέχοντες. Το τελικό πλάνο, δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι αυτήν την στιγμή, αλλά μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχει οριστικοποιηθεί.

Έχουμε έρθει σε επαφή, με δύο πολύ γνωστούς μουσικούς παγκόσμιας εμβέλειας και περιμένουμε τις απαντήσεις τους, αλλά θεωρείται αμφίβολο. Για μένα είναι σημαντικό, να μην αρνηθεί κανείς την συμμετοχή του σε αυτήν την προσπάθεια, όπου είμαστε “All for One & One for All”. Δεν είναι δύσκολο, να δείξουμε “έπαρση” και να αρνηθούμε την συμμετοχή μας! Δύσκολο είναι, να αποδείξουμε πως έχουμε την διάθεση να συμβάλουμε σε αυτήν την όμορφη προσπάθεια. Θέλω εκ των προτέρων, να ευχαριστήσω όσους συμμετέχουν σε αυτό το τραγούδι, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στην προσπάθειά μας”.

 

 

Το Rock Overdose επικοινώνησε με τους  συντελεστές του σπουδαίου αυτού εγχειρήματος και πολύ σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα και όλες τις εξελίξεις της πολύ σπουδαίας αυτής σύμπραξης!

 

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του Γιώργου Τσιμπινουδάκη.

 

 

 

 

 

Comments