Το Δωμάτιο της Οργής, όπου ακούγοντας Metal τα σπας (και κυριολεκτικά, και μεταφορικά)!

Κάπου στο Dallas των Ηνωμένων Πολιτειών, μπορεί κανείς να βρει το Δωμάτιο της Οργής. Πρόκειται για ένα μέρος που επιτρέπει στον επισκέπτη του να διαλέξει, εκτός από την επίπλωση, και τη μουσική που θα ακούγεται όσο θα βρίσκεται κανείς μέσα σε εκείνο. Ο σκοπός της όλης υπόθεσης; Να εκτονωθεί κάνοντας τα πάντα λαμπόγυαλο!

 

Το Δωμάτιο υπάρχει ήδη από το 2008 και προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις των επισκεπτών του. Μπορεί να μετατραπεί σε γραφείο, κουζίνα, καθιστικό, και ούτω καθεξής… Το θέμα μας, βέβαια, είναι η μουσική υπόκρουση.

 

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια και εμπνευστή του project, Donna Alexander, η heavy metal είναι η κορυφαία επιλογή για την εν λόγω δραστηριότητα. Μιλώντας στο MyNorthwest, η Alexander εξέφρασε, επίσης, την έκπληξη της όταν διαπίστωσε πως οι περισσότεροι επισκέπτες ήταν γένους θηλυκού. «Όταν ξεκίνησα, θεωρούσα πως θα ήταν περισσότερο ανδρική υπόθεση. Στην πραγματικότητα, όμως, έχουν συμμετάσχει περισσότερες γυναίκες».

 

Το πιο φθηνό πακέτο για μια επίσκεψη στο Δωμάτιο της Οργής κοστίζει $25 για 5 λεπτά, οπότε και μπορείτε να καταστρέψετε όσα θέλετε και μπορείτε. Στα υπόλοιπα πακέτα εξυπηρέτησης, ο επισκέπτης έχει περισσότερο χρόνο, περισσότερο λόγο στην προσαρμογή του χώρου και τη δυνατότητα να διαλύσει τα πάντα με παρέα τον/την σύντροφο του/της.

 

Comments