ΚΥΠΡΟΣ: Τρόλαρε αντιεμβολιαστές με στίχους από Metallica!

Θύματα επικού "τρολαρίσματος" έπεσαν δεκάδες παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση των αντιεμβολιαστών που πραγματοποιήθηκε έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης την προηγούμενη εβδομάδα στην Κύπρο.

 

"Τρολ" που συστήθηκε ως ο «Πολεμιστής του Φωτός» κατάφερε να κερδίσει το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων, μιλώντας με μεταφρασμένους στίχους των Metallica και με μια εσάνς από Muse!

 

 

Όπως πληροφορείται το AlphaNews.live πέραν πάσης αμφιβολίας, ο άνθρωπος που προσφώνησε τους παρευρισκόμενους ως «Πολεμιστές του Φωτός» δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα "τρολ" που κατά καιρούς με την παρουσία του σε παρόμοιες εκδηλώσεις θέλει να αναδείξει την «προβληματικότητα» των απόψεων τους.

Ο νεαρός «διαδηλωτής» που χώθηκε στο πλήθος των παρευρισκομένων, δυσκολεύτηκε όπως πληροφορηθήκαμε να λάβει τον λόγο επειδή δεν τον γνώριζαν οι διοργανωτές. Εν τέλει του έδωσαν τον λόγο και ο ίδιος επιδόθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου τρολάρισμα που άρχισε με την εξής ατάκα: «Πολεμιστές του φωτός, ακούστε το κάλεσμα μου».

Πρόκειται για ένα νεαρό ο οποίος προσήλθε στον χώρο φορώντας φανέλα του συγκροτήματος MUSE αλλά και…μάσκα. Αρκετοί διαδηλωτές τον καλούσαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του να την αφαιρέσει. Μάταια όμως.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή

 

Comments