ARTILLERY – “My Blood” – Review

Οι Δανοί thrashers δίνουν το παρών για άλλη μιά φορά.
Σχηματίστηκαν το 1982,και μετά από αρκετές διαλύσεις και επανασυγκροτήσεις,τελικά το 2007 ξανασχηματίστηκαν.

Αυτός είναι ο δεύτερος δίσκος της τελευταίας περιόδου και έκτος συνολικά.Και αποτελεί γνήσιο δημιούργημα της μπάντας.

Στα 13 κομμάτια του album συναντάμε καταιγιστικό,ταχύτατο και μανιασμένο thrash metal.Πιστό στίς παραδόσεις των 80ς και 90ς,χωρίς φουτουριστικά εκσυγχρονιστικά στοιχεία,αν εξαιρέσουμε κάποια ανατολίτικα μέρη,αλλά με μπόλικη δύναμη!

Γεμάτο απο υπερηχητικές κιθάρες,αναρίθμητα riffs που σκίζουν σάρκες,μιά μπότα που χτυπάει αλύπητα και δαιμονισμένα αγριεμένα φωνητικά.Με αρκετές εναλλαγές και ποικιλία στα κομμάτια,πολύ καλή δομή,κι αρκετές SODOM επιρροές στα chorus ειδικά,και με ένα ρυθμό πορωτικό.

Η αναγέννηση του thrash είναι γεγονός και οι ARTILLERY το αποδεικνύουν περίτρανα με έναν απο τους καλύτερους δίσκους της καριέρας τους!

Tracklists:
CD
1. Mi Sangre (The Blood Song)
2. Monster
3. Dark Days
4. Death Is An Illusion
5. Ain't Giving In
6. Prelude To Madness
7. Thrasher
8. Warrior Blood
9. Concealed In The Dark
10. End Of Eternity
11. The Great

CD DG – Bonus tracks:
12. Show Your Hate 2011
13. Eternal War 2011

CD – Japanese edition Bonus track:
11. The Almighty 2011

Artillery is:
Søren Nico Adamsen - Vocals (Starrats, Maladaptive, Crystal Eyes, Twinspirits, Inmoria, Serpent Saints)
Michael Stützer - Guitar (Missing Link, Devil's Symphony)
Morten Stützer - Guitar (Sometimes Bass) (Missing Link, Devil's Symphony)
Peter Thorslund - Bass (Apocalypse (Dnk))
Carsten Nielsen - Drums (The Mortuary)

Για το Rockoverdose.gr
Πάνος Warlord Μπούγαλης

Comments