Τέλος ο Atlantis 105.2, από τα FM!

 

Μετά από 31 χρόνια ο Atlantis αποσύρθηκε από τα FM, λίγους μήνες μετά την πώλησή του. Στην θέση του εκπέμπει ήδη ο Rebel 105.2, ο νέος ροκ σταθμός του Παναγιώτη Κωστάκη. Το μουσικό ύφος του νέου εγχειρήματος θα θυμίζει αρκετά εκείνο του προκατόχου της συχνότητας, και όχι τόσο τους Red 96.3 και Rock FM 96.9, καθώς θα παίζει κλασικές ροκ επιτυχίες από τα 70s, τα 80s και τα 90s, ενώ σε πρώτη φάση δεν θα έχει παραγωγούς. Από την άλλη, ο Atlantis συνεχίζει να εκπέμπει διαδικτυακά μέσα από το site του και τις πλατφόρμες live streaming.

Νέος «παίκτης», λοιπόν, στον ανταγωνισμό των ροκ σταθμών. Δύο μόνο μήνες μετά τον ερχομό και του δημόσιου Zeppelin 106.7.

 

 

 

Δείτε την ανακοίνωση του σταθμού παρακάτω:

"Εδώ και λίγες ώρες, στους 105,2 δεν ακούτε πια τον ATLANTIS.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός που συμπλήρωσε 31 χρόνια λειτουργίας θα συνεχίσει να εκπέμπει, αλλά μόνο διαδικτυακά, για όλη τη μεγάλη παρέα που είναι όλα αυτά τα χρόνια συνοδοιπόρος σε όλες τις φάσεις της ζωής του. Στις καλές αλλά και τις λιγότερο καλές.
Ο σταθμός που μιλά με όλους, με την Εύη από την Καλαμάτα, τον Δημήτρη Sabbath από το Περιστέρι, τον Γιώργο τον ταρίφα από τους δρόμους της Αθήνας, τον Θάνο από το Πέραμα, τον Μπάμπη το VIP τιμόνι, τη Νικολέτα από τη Στουτγκάρδη, τον Μίλτο από το St. Wendel, το ροκ φαρμακείο από την Παιανία, τον Θοδωρή τον Rory και μ' όλους όσοι επικοινωνούσαν καθημερινά, θα παίζει τις ροκιές του στη γνωστή διεύθυνση www.atlantisfm.gr και από τις ιστοσελίδες που τον φιλοξενούν, περιμένοντας τις παραγγελιές τους στο facebook, οι οποίες θα παίζουν τις επόμενες ώρες.

Όταν είστε στο αυτοκίνητο, συνεχίστε να ακούτε REBEL 105,2 για καλή ροκ μουσική. O "επαναστάτης" που θα ταρακουνήσει το κατεστημένο στα fm."

 

 

 

 

Πηγή

Comments