Στη μαύρη λίστα του Atlantis FM ο Bruce Dickinson, μέχρι να ζητήσει συγνώμη!

Πριν από λίγο ο δημοφιλής και πάλαι ποτέ κραταιός ραδιοφωνικός σταθμός έκανε μια ανακοίνωση που προκάλεσε αίσθηση!

 

 

Σύμφωνα λοιπόν με δημόσια ανάρτησή του στα social ο Atlantis FM (που πλέον μετά από 31 χρόνια στα FM εκπέμπει διαδικτυακά) αποφάσισε να κάνει μποϊκοτάζ στον Bruce Dickinson, επειδή όπως αναφέρει η ανακοίνωση "προσέβαλλε όλους τους Έλληνες με τους χαρακτηρισμούς που έκανε". Μάλιστα μέχρι να ζητήσει συγγνώμη,ο σταθμός δεν θα παίζει τραγούδια του με τους Iron Maiden.

Δείτε την ανακοίνωση.

"Ο atlantisfm.gr βάζει στη “μαύρη λίστα” τον Bruce Dickinson για τη μεγάλη προσβολή απέναντι στον ελληνικό λαό. Η αναφορά του στην εθνικότητα του ατόμου με το καπνογόνο – χωρίς καν να τη γνωρίζει – κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο ΟΑΚΑ δεν είχε ως αποδέκτη μόνο εκείνον.

Στο πρόσωπό του προσέβαλλε όλους τους Ελληνες που πολλοί εξ αυτών έχουν τιμήσει κατ’ επανάληψη τους IRON MAIDEN, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη κάθε φορά για να τους ξαναδούν.

Eίναι βέβαιο, ότι ο Bruce Dickinson δε θα τολμούσε να εξυβρίσει έναν Βρετανό, έναν Γερμανό ή έναν Αμερικανό βάζοντας στο στόμα του την εθνική τους ταυτότητα μέσα στην ίδια τους τη χώρα. Εδώ θεώρησε πώς τον παίρνει; Προφανώς. Μέχρι λοιπόν, ο Dickinson να ζητήσει συγγνώμη από τους Ελληνες, ο atlantisfm.gr θα παίζει IRON MAIDEN μόνο με τις φωνές του PAUL DI ANNO και του BLAZE BAYLEY."

 

Τα σχόλια δικά σας... 

 

Comments