Ανταπόκριση: BACKFIRE! – Streetwise – Reduced to Nothing @ Eightball Club, Θεσσαλονίκη (16/04/16)

Ήτανε βράδυ του περασμένου Σαββάτου γύρω στις 8, όταν ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται έξω από το Eightball στη Θεσσαλονίκη.

Το ρολόι έδειχνε 21:00, όταν εμφανίστηκε στη σκηνή το πρώτο opening act της βραδιάς, οι νεοσύστατοι αλλά πολλά υποσχόμενοι Θεσσαλονικείς Reduced to Nothing! Στη δεύτερη κατά σειρά live εμφάνιση τους έδωσαν κυριολεκτικά ‘’ρέστα’’ και κατάφεραν να προθερμάνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό το κοινό αφήνοντας συνολικά τις καλύτερες εντυπώσεις!

Setlist:

Withstand

Blood stays on the blade (Your demise cover)

Avalanche (Ghost inside cover)

Add insult to injury

 

streetwise1

Στη συνέχεια, τους Reduced to Nothing διαδέχτηκαν στη σκηνή οι Λαρισαίοι hardcor-άδες Streetwise! Ο δυναμισμός τους αξεπέραστος και η ενέργειά τους ατελείωτη… Ήταν πραγματικά αδύνατο να μην σε συνεπάρουν με την εκρηκτική performance όπως έγινε αντιληπτό άλλωστε και από την υπέρθερμη συμμετοχή του κοινού… Against the Odds!

 

Setlist:

Intro

I won't forget i won't forgive

Asslicker

Scumbag

Nothing left

One day

Against the odds

Ray of light

 

backfire1

 

Και κάπως έτσι έφτασε η ώρα να υποδεχτούμε στο stage τους headliners της βραδιάς, μια από τις μεγαλύτερες hardcore punk μπάντες της Ευρώπης, τους Ολλανδούς Backfire! Από το πρώτο κιόλας κομμάτι, οι Backfire κυριολεκτικά κατέκτησαν το κοινό του 8ball με την άρτια τους απόδοση καθώς και την αξεπέραστη σκηνική τους παρουσία! Και καθώς το ένα κομμάτι διαδέχονταν το άλλο - με τα μέλη της μπάντας να μην προσκολλώνται στο τυπικό setlist αλλά αντιθέτως να εκτελούν αυθόρμητα το ένα κομμάτι μετά το άλλο- το κλίμα γινόταν όλο και πιο θερμό, o ενθουσιασμός μεγάλωνε ενώ τα moshpits και το αδιάκοπο headbanging δεν έλειψαν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς!

Συνολικά, μια απίστευτη live εμπειρία- ένα μοναδικό συναυλιακό γεγονός, υπό τη διοργάνωση της πάντοτε επιτυχημένης και πρωτοποριακής Straight from the Heart Records και τη φιλοξενία του Eightball Live Stage!

Stay tuned for more πολύ πολύ σύντομα!

 

 

 

Για το Rockoverdose.gr,

Hope Vnz (Ελπίδα Βουνζουλάκη)

Φωτογραφίες: 126 Pixels

 

backfire7

backfire5

backfire3

backfire4

backfire6

bakcfire2

streetwise2

reducedtonothing2

reducedtonothing1

 

 

 

 

 

 

 

Comments