BILL WARD (Black Sabbath): Περιμένω απάντηση από τον υπεύθυνο για τις διαπραγματεύσεις του reunion

Πριν από λίγο ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Bill Ward, drummer των Black Sabbath, η παρακάτω ανακοίνωση.

 

“Αγαπητοί οπαδοί των Sabbath,

 

Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως έχουν τα πράγματα σήμερα στις 17 Φεβρουαρίου 2012.

Όπως φαινόταν και στην δήλωση που έκανα στις 2 Φεβρουαρίου, δεν αρνήθηκα να συμμετάσχω στον νέο δίσκο των Sabbath και στην περιοδεία. Με την πρώτη ευκαιρία, είμαι έτοιμος να πάω στην Αγγλία και να ηχογραφήσω και στην συνέχεια να περιοδεύσω με το συγκρότημα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, επικοινωνήσαμε με τον πληρεξούσιο για τις διαπραγματεύσεις για να μπορέσουμε να βρούμε μία λύση. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε την απάντηση του. Συνεχίζω να έχω ελπίδες για ένα συμβόλαιο που θα μπορώ να υπογράψω και ότι όλα θα έχουν ένα ευτυχές τέλος.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που είπατε και ανεβάσατε στο internet την γνώμη σας, τις σκέψεις σας, για την υποστήριξη σας και την αγάπη σας, ακόμα και την κατασκευή νέων ιστοσελίδων. Επιδοκιμάζω την αντίδραση σας για την υποστήριξη στην αυθεντική σύνθεση. Και όσο αφορά εμένα, οι σκοποί σας και η αλήθεια θα είναι πάντα κάτι που σέβομαι.

Όμως ενώ πιστεύω στην ελευθερία της έκφρασης, παρακαλώ να θυμάστε ότι οι Tony, Ozzy και Geezer είναι ακόμα φίλοι ζωής για εμένα. Για αυτό δεν μπορώ να υποστηρίξω σχόλια που τους κατηγορούν, αυτούς ή τους εκπροσώπους τους.

Σας ευχαριστώ όλους. Είσαι πραγματικά καταπληκτικοί.

Μείνετε ασφαλείς, μείνετε δυνατοί.

Bill Ward”

 

 

Για το Rockoverdose.gr

Απόστολος “Astaldo” Πανταζόγλου

 

Comments

rockoverdose.gr