BRIAN JOHNSON (AC/DC): Αποκτά τη δικιά του ραδιοφωνική εκπομπή στο BBC Radio 2

Ο τραγουδιστής των AC/DC και φανατικός οπαδός των αυτοκινήτων, Brian Johnson,  για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα μοιράζεται στο BBC Radio 2 τα τραγούδια και τους καλλιτέχνες που αποτελούν το soundtrack της ζωής του. Φυσικά οι εκπομπές του θα περιλαμβάνουν σπάνιες ιστορίες, αγάπης, γέλιου αλλά και απωλειών από όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ακροατές μπορούν να περιμένουν hits από συγκροτήματα όπως Led Zeppelin, Queen, Joe Welsh, ZZ Top αλλά και σπάνια διαμάντια από συγκροτήματα όπως The Sensational Alex Harvey Band, Nashville Teens και Paul Butterfield Blues Band.

 

 

“Όλοι νομίζουν ότι το να κάνεις ραδιόφωνο θέλει απλά να κάθεσαι μπροστά σε ένα μικρόφωνο και να μιλάς αλλά δεν είναι τόσο εύκολο.

Έκατσα στο studio με ένα μεγάλο μαύρο μικρόφωνο μπροστά μου και δεν είχα ιδέα τι να κάνω. Ευτυχώς με βοήθησαν οι Ben Jones και Dan Cocker. Πρέπει να τους ευχαριστήσω.

 

Όσο αφορά την αγάπη του για τα αμάξια, είπε:

“Βασικά έχω γράψει ένα βιβλίο με τίτλο “Rockers And Rollers” όχι για μένα όμως. Υπάρχουν αρκετά τέτοια.

Η μνήμη μου είναι απαίσια αλλά τα αυτοκίνητα με βοηθούν να θυμάμαι πράγματα. Εάν κάποιος ρωτήσει ποιο είναι το όνομα της κοπέλας που βγήκες όταν ήσουν 19 δε θυμάσαι αλλά θυμάσαι ότι είχες ένα Mini Cooper. Τα αμάξια άρχισαν να γίνονται cool από τότε που ξεκίνησε το rock ‘n’ roll.

Αυτό που ήθελες όταν ήσουν νέος ήταν ένα αμάξι γιατί ήταν ελευθερία.

Τα αμάξια και η μουσική πάνε μαζί και έτσι άρχισα να τα παντρεύω.”

 

Οι εκπομπές “Rockers And Rollers” θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 30 Αυγούστου στις 10 p.m.

 

Για το Rockoverdose.gr

Απόστολος “Astaldo” Πανταζόγλου

Comments

rockoverdose.gr