Ο Bruce Dickinson αποκαλύπτει τα σχέδιά του για νέο σόλο άλμπουμ με ορίζοντα κυκλοφορίας το 2027
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Charlie Kendall του Charlie Kendall's Metalshop, ο θρυλικός frontman των IRON MAIDEN, Bruce Dickinson, αποκάλυψε τα επόμενα δημιουργικά του βήματα ως σόλο καλλιτέχνης, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του προσωπικού άλμπουμ The Mandrake Project, τον Μάρτιο του 2024.
Σύμφωνα με τον Dickinson, οι ηχογραφήσεις του νέου δίσκου αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2026, με παραγωγό τον Brendan Duffey — τον οποίο ο καλλιτέχνης εμπιστεύτηκε για το remix του δεύτερου σόλο άλμπουμ του Balls To Picasso (1994), χαρακτηρίζοντας τη δουλειά του ως «εξαιρετική».
«Μπαίνουμε στο στούντιο με τον Brendan τον Ιανουάριο, και σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε το άλμπουμ το 2027», δήλωσε ο Dickinson. «Η υπέροχη μπάντα που θα συμμετάσχει στην ηχογράφηση είναι η ίδια με αυτή που περιόδευσε μαζί μου στην Ευρώπη, και θα είναι και η ίδια που θα βγει ξανά σε περιοδεία μαζί μου το 2027, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου. Ή τουλάχιστον αυτός είναι ο σχεδιασμός.»
Η είδηση αυτή επιβεβαιώνει πως ο Bruce Dickinson συνεχίζει δυναμικά τη σόλο καριέρα του, παράλληλα με τις δραστηριότητές του στους IRON MAIDEN, διατηρώντας το ενδιαφέρον των οπαδών του ζωντανό και για τα επόμενα χρόνια.















