CANNIBAL CORPSE: Κυκλοφορούν συλλεκτική κασέτα του νέου τους album, Violence Unimagined

 

Σε συνεργασία με τη Metal Blade, η Subsound Records ανακοίνωσε μια αποκλειστική, περιορισμένης έκδοσης κασέτα του επερχόμενου album των Cannibal Corpse, Violence Unimagined, που θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου!

 

Ο τίτλος του album ήδη λέει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το δέκατο πέμπτο έργο των Cannibal Corpse. Αποτελούμενο από έντεκα σκληρά κομμάτια, το Violence Unimagined επιδεικνύει ένα υπερσύγχρονο death metal που παίζεται με πάθος και ακρίβεια που κόβει την ανάσα.

 

«Ακολουθεί πραγματικά την πορεία που ακολουθούμε εδώ και μερικά χρόνια», δηλώνει ο μπασίστας και ιδρυτικό μέλος Alex Webster. «Νομίζω ότι πλησιάζουμε τη σύνθεση με παρόμοιο τρόπο κάθε φορά: καθένας από εμάς προσπαθεί να γράψει τα βαρύτερα και πιο αξέχαστα τραγούδια που μπορεί. Θέλουμε κάθε τραγούδι να έχει τον δικό του αναγνωρίσιμο χαρακτήρα. Δείχνοντας την ηλικία μου, θέλω να μπορώ να πω ότι μπορείτε να «δείξετε» σε οποιοδήποτε σημείο ενός από τα album μας και να μπορείτε να πείτε γρήγορα ποιο τραγούδι ακούτε.» 

 

Ενώ συνεχίζουν να κάνουν ό, τι κάνουν με αυτοπεποίθηση αλλά και ψυχραιμία, μια σημαντική αλλαγή στους Cannibal Corpse είναι η προσθήκη του κιθαρίστα Erik Rutan, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον Webster, τον ιδρυτή drummer Paul Mazurkiewicz, τον κιθαρίστα Rob Barrett και τον τραγουδιστή George "Corpsegrinder" Fisher. Γνωστός για τους ρόλους του στους Morbid Angel, Ripping Corpse και κυρίως σαν frontman των Hate Eternal, ο Rutan έχει από καιρό καθιερωθεί ως μια από τις κινητήριες δυνάμεις του σύγχρονου death metal. Ταυτόχρονα, έχει δημιουργήσει μια φήμη ως ένας από τους πιο απαιτητικούς metal παραγωγούς, έχοντας προηγουμένως αναλάβει την παραγωγή τεσσάρων album των Cannibal Corpse (εκτός από το Violence Unimagined), και, μεταξύ άλλων, των Goatwhore, Soilent Green και Belphegor. Συμπληρώνοντας στα live με την κιθάρα του από το 2019, το 2020 έγινε πλήρες μέλος, συμβάλλοντας στη διαδικασία της σύνθεσης.

 

Ήδη γνωστοί για το επίπεδο ακραίας τεχνικότητας που φέρνουν σε κάθε δίσκο, στο Violence Unimagined, οι Cannibal Corpse ανέβηκαν επίπεδα, ιδιαίτερα στα drums του Mazurkiewicz. «Νομίζω ότι όλοι πήγαμε ένα βήμα παραπέρα τεχνικά σε αυτόν το δίσκο, με τον Paul πιθανότατα να κάνει παραπάνω βήματα συγκριτικά. Αυτό το album είναι πιθανώς το πιο έντονο album που έχουμε βγάλει ως τώρα. Μέρος της εξήγησης θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα του Erik να μπεί στο συγκρότημα. Ο τρόπος που συνθέτει τα κομμάτια συχνά χαρακτηρίζεται από αρκετά τεχνικά drums, πιθανώς λόγω της πολυετούς εμπειρίας του στο γρήγορο death metal.» Και σε συνδυασμό με το τυπικά σκοτεινό και διαστρεβλωμένο λυρικό περιεχόμενο, ο Mazurkiewicz σκέφτηκε τον κατάλληλο τίτλο για το δίσκο, «συνοψίζοντας το περιεχόμενο της μπάντας σε κάθε πτυχή της και μεταφέροντας τη βία σε άλλο επίπεδο ακρότητας».

 

Το Violence Unimagined θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου μέσω της Metal Blade, ενώ η ιταλική underground δισκογραφική, Subsound Records, θα κυκλοφορήσει με υπερηφάνεια το album ως μια εξαιρετικά συλλεκτική, περιορισμένης έκδοσης κασέτα.

 

«Η Subsound Records είναι πολύ ενθουσιασμένη να ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει το νέο album των Cannibal Corpse, Violence Unimagined, στην κασέτα στις 16 Απριλίου!», λέει ο CEO της δισκογραφικής. «Είναι ο πρώτος τους δίσκος μέσα σε σχεδόν τέσσερα χρόνια και είμαστε πολύ περήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τη  Metal Blade Records όσο και τους Cannibal Corpse που μας έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μια τόσο εκπληκτική κυκλοφορία.» 

 

Η περιορισμένη έκδοση των 2000 κασετών, διανέμεται σε όλο τον κόσμο και θα είναι διαθέσιμη στις ακόλουθες εκδόσεις, όλες σε standard J- Card + 5 panels:

 

500 - Black box and black solid shell, silkscreening

350 - Red box and red solid shell, silkscreening

300 - Box transparent and green sage solid shell, silkscreening

300 - Box transparent and yellow solid shell, silkscreening

200 - Box transparent and toxic green transparent shell, silkscreening ( Tapehead City Exclusive )

200 - Box transparent and yellow slime solid shell, silkscreening

150 - Box transparent and white solid shell, silkscreening ( Subsound Exclusive )

 

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το δικό σας αντίγραφο αυτής της κασέτας ΕΔΩ.

 

Λίστα κομματιών του Violence Unimagined:

1. Murderous Rampage

2. Necrogenic Resurrection

3. Inhumane Harvest

4. Condemnation Contagion

5. Surround, Kill, Devour

6. Ritual Annihilation

7. Follow the Blood

8. Bound and Burned

9. Slowly Sawn

10. Overtorture

11. Cerements of the Flayed

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

https://subsoundrecords.bandcamp.com/

https://subsoundrecords.bigcartel.com

http://cannibalcorpse.net

https://www.facebook.com/cannibalcorpse

https://twitter.com/CorpseOfficial

https://www.youtube.com/user/cannibalcorpse

https://www.metalblade.com/cannibalcorpse/

 

Για το Rock Overdose,

Γιάννης Παπαγιάννης

Comments