Το photo book με τίτλο "Roadkill“ από τους CHILDREN OF BODOM μόλις κυκλοφόρησε.
Οι φωτογραφίες που περιέχονται στο βιβλίο είναι από το 2007 μέχρι σήμερα. Περιέχει αποκλειστικό υλικό της ζωής τους στον δρόμο, από shows, από promo shoots, από ηχογραφήσεις, από παραγωγές εξωφύλλων και από το παγκόσμιο hate crew. Περιέχει επίσης σχόλια και ημερολόγιο από την μπάντα, αλλά και από τον φωτογράφο.
Στο βιβλίο δεν περιέχονται φωτογραφίες από ήρωες της σκηνής, αλλά παρουσιάζει μία γενική άποψη της μπάντας και του hate crew. Ένα ωμό φωτογραφικό υλικό του πως μοιάζει η ζωή των CHILDREN OF BODOM.
Η διαστάσεις του βιβλίου είναι 230 mm x 237 mm με χοντρό εξώφυλλο και 256 σελίδες. Τα πρώτα 666 αντίγραφα είναι αριθμημένα και προσωπικά υπογραμμένα από την μπάντα.
Το βιβλίο είναι διαθέσιμο μόνο από την Nuclear Blast Mailorder: http://bit.ly/SaUkkK και www.hatecrew.com!
Για το Rock Overdose,
Αντώνης "Jey Key" Κατσαρός



