CHILDREN OF BODOM-New album tracklist

Στις 8 Μαρτιου κυκλοφορει τοκαινουριο album των CHILDREN OF BODOM με τιτλο "Relentless Reckless Forever" και τα κομματια που θα υπαρχουν στο δισκο ειναι ..

01. Not My Funeral
02. Shovel Knockout
03. Roundtrip to Hell and Back
04. Pussyfoot Miss Suicide
05. Relentless Reckless Forever
06. Ugly
07. Cry of the Nihilist
08. Was It Worth It?
09. Northpole Throwdown
10. Party All the Time (EDDIE MURPHY cover)