“Τα βρήκαν” η χήρα του Chris Cornell με τα υπόλοιπα μέλη των Soundgarden!

Το θάνατο του Chris Cornell στις 17 Μαϊου 2017,  ακολούθησε μια χρονοβόρα δικαστική διαμάχη μεταξύ της οικογένειας και των υπόλοιπων μελών της μπάντα, με αφορμή τη διαχείριση των λογαριασμών στα social media αλλά και τα δικαιώματα από τα τραγούδια για το album που ετοίμαζαν οι Soundgarden, πριν ο Cornell δώσει τέλος στη ζωή του.

Στις 15 Ιουνίου 2021, οι Soundgarden ανακοίνωσαν την προσωρινή συμφωνία μεταξύ της μπάντας και της χήρας του Chris Cornell, Vicky σχετικά με την χρήση των λογαριασμών της μπάντας στα social media, γεγονός που ελπίζουμε πως ανοίγει το δρόμο και για την κυκλοφορία του νέου υλικού της μπάντας.

Τα εναπομείναντα μέλη των Soundgarden, Kim Thayil, Matt Cameron και Ben Shepherd αλλά και το management της μπάντας, σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

 

«Αυτή η συμφωνία σηματοδοτεί ένα παραγωγικό πρώτο βήμα στη διαδικασία της επούλωσης και του ανοιχτού διαλόγου. Οι δύο πλευρές έχουν στόχο οι λογαριασμοί στα social media να γιορτάζουν τα επιτεύγματα και τη μουσική της μπάντας ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίσουν να τιμούν την κληρονομιά του Chris Cornell»

 

Η ελληνίδα χήρα του Cornell,  Vicky Karayiannis-Cornell έχει εκφράσει επίσης την επιθυμία της να δημοσιευτεί το υλικό των Soundgarden καθώς ο καλλιτέχνης παραμένει ζωντανός μέσω του έργου του, το οποίο τόσο η οικογένεια, όσο και οι θαυμαστές του έχουν ανάγκη για να τον νιώσουν παρών.

 

Ας ελπίσουμε πως σύντομα θα δει το φως το ακυκλοφόρητο υλικό των Soundgarden που έγραψαν όλοι μαζί,  πριν ο Chris Cornell, αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του.

 

Πηγή

 

 

Comments